Hogy lehet ezt a terhesség elejének titulálni? :-)
Figyelt kérdés
23 hetesen azt mondta a szülésznő hogy még az elején vagyok (kedvesen mondta) , hívjam fel majd 30 hétnél. Én már nagyon terhesnek érzem magam, komplett baba van a hasamban, 30 centis, ez a terhesség eleje? :-)2013. máj. 7. 22:04
1/26 anonim válasza:
Hát még a java vissza van.Majd 38 hetesen visszasírod még ezeket az időket.:)
3/26 A kérdező kommentje:
Jó persze, mihez képest, csak már ez is majdnem 6 hónap. Kicsit úgy éreztem hogy még "nem tettem le semmit az asztalra. " :-)
2013. máj. 7. 22:08
4/26 anonim válasza:
Háát majd ha már a végén jársz akkor másképpen látod.:)
Meg persze ha megszültél.:)
5/26 anonim válasza:
Nekem 23 hetesen éppen hogy volt egy kis pocakom.
40.héten már lehúzott a hasam akkora volt,és még 4 nappal túl is hordtam ,a szülés utáni idő sem lesz kutya!
Még nem teljesen komplett az baba, mert nagyon sok mindene még csak most kezd el fejlődni,és még kevés esélye lenne az életben maradásra.
Használd ki minden percét,mert később tényleg visszasírod még.:))
6/26 A kérdező kommentje:
Olyan büszke vagyok a hasamra és a babára, a terhességemre, (6 év vágyakozás után) , de biztos igazatok van, majd írok pár hónap múlva. :-)
2013. máj. 7. 22:12
7/26 anonim válasza:
1.vagyok.
Nekem is orbitális hasam volt 4kg lett a lányom és túlhordtam 10 nappal.
36.héttől vártam a napot mikor szülök..:D
8/26 A kérdező kommentje:
Most 25 hetes vagyok és 110-es a pocakom, nekem nagyon nagy a hasam. Alig bírok már dolgozni, fizikai munkát végzek, lehajolni ha nem muszáj nem teszem. Azért látom tényleg most jön a neheze, nagyon egy oldalon vagytok. :D
2013. máj. 7. 22:14
9/26 anonim válasza:
Az ő szemszögéből valóban az:)Hiszen ő csak kb. 36. héttől fog veled foglalkozni.Ott kezdődik az ő munkája.
10/26 anonim válasza:
Több, mint 42 hétig hordtam a babám, én is azt mondom, hogy ha nem is a legelején tartasz, de a "terhes" rész még hátra van. 23 hetesen fizikai munkát végeztem, minden nap sportoltam, nekem aktív időszak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!