Ugye még húzom legalább egy hónapig?
Sajnos nincs maszek dokim így nem adtak választ a kérdésemre terhesgondozáson, hogy mire számítsak.
Leszállt a pocakom (méhem 4 ujjnyira szegcsont alatt helyezkedik el), méhszáj: 2100, be van fordulva a babám már a 26. hét óta, két hete megindult az előtejem. Nagyon nehéznek érzem a pocimat. Vannak keményedéseim és akad pár jóslófájás is. (már ha picit is szedem a lábam már keményedik is a hasam, de úgy, hogy ha hozzáér valami vagy valaki az nagyon kellemetlen)
4. emeleten lakom így a lépcsőzést nem tudom kerülni, sajnos ez is segítheti a tágulást ha jól tudom.
És vajon az, hogy nem tudok egyenesen ülni, mert akkor nyomást érzek a medencémen azt jelentheti, hogy a kicsi fejecskéje be is ékelődött???
1. babám kicsit aggódok, hogy korán fog jönni.
Köszönöm a válaszokat.
oh... igen a lényeg lemaradt. Bocsánat.
34 hetes vagyok.
Pihenj, amennyit csak bírsz, szedj naponta 3 X 2 Magne B6-t. A méhszájad még zárt (csak a külső része van ujjnyira nyitva) nem tudom hanyadik terhességed, de ha az első ez akkor is elfogadható.
Szerintem min 3 hétig még kibírod, csak mondom a lényeg, hogy "ágyban párnák közt".
Köszi a válaszokat. Szedem a magnéziumot, de úgy érzem nem igazán használ.
Tegnap vizsgált meg a doki azóta még többet keményedek. :(
Éjszaka alig aludtam, mert ha valami hozzáért a pocakomhoz az fájt, mert akkor már folyamatosan kemény volt.
Olyan hajnali 3 körül enyhült egy kicsit.
Most megint keményedek, de szerencsére most elmúlik és nem folyamatosan kemény. Pedig már bevettem két magnéziumot.
Én is hatosával szedtem a magneb6-ot a 33. héten, annyira keményedtem.
Pihenj, amennyit csak tudsz, ne izgulj, nem lesz semmi gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!