Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet ezt a terhesség...

Hogy lehet ezt a terhesség elejének titulálni? :-)

Figyelt kérdés
23 hetesen azt mondta a szülésznő hogy még az elején vagyok (kedvesen mondta) , hívjam fel majd 30 hétnél. Én már nagyon terhesnek érzem magam, komplett baba van a hasamban, 30 centis, ez a terhesség eleje? :-)
2013. máj. 7. 22:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem, mindenki úgy van vele, hogy majd akkor vagy igazán terhes, ha nagyon szenvedsz. De ne is foglalkozz a dologgal, én úgy vagyok vele, hogy büszkén hordom a pocim, érzem, hogy mozog a baba, vallom, hogy a 25. héten már igenis járok a közepénél, de az elején semmiképpen sem. A terhesség elejét max. úgy a 15. hétig tartom reálisnak, utána jön a közepe, kb. a 30. hétig, utána a vége. Legalábbis én így számolom. De ez olyan, hogy mindenkinek az egyéni számítási módja. De tudd, együtt érzek veled, szerintem is már azért simán a közepénél járunk. :)

25 hkm

2013. máj. 7. 22:23
 12/26 anonim ***** válasza:
58%
Én még "csak" 19 hetes vagyok de megértem a helyzeted úgy tudom a 24 héttől már jelentős orvosi segítséggel ugyan de idekint is túlélné a baba úgyhogy érthető a "komplett" érzésed szerintem :) idáig is nagy teljesítmény volt hordani a babát és ezután is biztosan az lesz
2013. máj. 7. 22:23
 13/26 anonim ***** válasza:

Még van helye mocorogni a picidnek hiába van nagy hasad ő még nem olyan nagy.Majd ha már 3 kg lesz és hú meg nyomja odébb a belső szerveidet....:)

Nekem is nagy volt a hasam ennyi idősen de semmi a végéhez képest.:D

ez 22 hetes: [link]

ez pedig 34.hét.: [link]

2013. máj. 7. 22:26
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem vagy túlsúlyos, kérdező?
2013. máj. 7. 22:28
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekik még valóban az elején vagy, mert itt még bármi történhet (Isten őrizz). Csak az én példám, ikreket vártam és rossz lett az AFP eredményem. 18. hetes genetikai vizsgálat nem volt meggyőző, ezért elmentem magán úton 4D-re, ott minden OK volt , de a szonográfus 3 hét múlva még visszahívott, ha mégis bármi lenne a babákkal akkor még 24. hétig lehet "intézedni" Szóval hogy még ott el lehet vetetni ill. szerintem akkor már megszülni lehet csak. Ne vedd magadra szerintem ezt a mondatát, bár itt nálunk ha szülésznőt fogadunk elejétől foglalkoznak velünk.
2013. máj. 7. 23:16
 16/26 anonim ***** válasza:
Ènis a 30.hèten talàlkoztam vele elöször, ez sztem csak vmi szokàs.
2013. máj. 7. 23:23
 17/26 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as!

Most néztem a pociképeidet... Én most járok majdnem akkora pocinál, mint te a második képen. Ajvé, mi lesz később? :)

25 hkm

2013. máj. 7. 23:54
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Sose bírtam,ha valaki azt mondta,hogy "terhes". Sokkal szebb az állapotos,várandós,babás,stb. kifejezés,hist egy baba nem teher. De így a 39. hétben sem mondanám,hogy teher lenne,de hogy nem egy egyszerű dolog,az biztos :D

Viszont kedves kérdező mindenkinek igaza van,a neheze még bőveb előtted ;) jó babavárást és kitartás! :)

2013. máj. 8. 04:46
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, pedig hallgathatod, akár tetszoik, akár nem, mert a dokihoz TERHESgondozásra jársz majd, és ha lesz, akkor TERHESSÉGI cukorbetegséged lesz, sőt TERHESSÉGI -gyermekágyi segéylt kapsz (ha kapsz) és az "áldott állapotod" bizony TERHESSÉGI teszttel derül ki:)

Szóval kár ilyen hülyeségen rugózni, ennek ez a köznyelvi neve oszt' kész. Most akkor fel lehetne háborodni, hogy a hurkatöltő miért hurkatöltő, a nokedli miért nokedli.

Szerintem nem fogsz reformot csinálni, úgy érzem:D

2013. máj. 8. 07:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy nem fogok reformot csinálni,ez csak az én fülemet zavarja :D
2013. máj. 8. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!