Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti fel szoktatok kelni a...

Ti fel szoktatok kelni a férjeteknek reggelit készíteni?

Figyelt kérdés

A 20. héttől nem dolgozom, azóta minden nap 3/4 7-kor felkelek és reggelit készítek a férjemnek.

Már kaptam megjegyzéseket, hogy terhesen miért csinálom ezt, minek fárasztom ezt... De én szívesen kelek fel, készítek reggelit és eszek a férjemmel.

Mi a véleményetek?

2013. máj. 7. 19:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én nem kelek fel meg csinálni a reggelijét, mert amikor még dolgoztam akkor is jobb szerette magának mert nem egy időben mentünk dolgozni néha néha megcsináltam amikor késésben volt. Most itthon vagyok de sajnos éjszaka alig alszok és a pocak lakóm pont akkor van nyugton amikor apu indul kihasználom az alkalmat ,hogy egy két órát tudok aludni! Ha a pocak lakóm éjszaka aludna és nappal balettozna akkor biztos felkelnék vele!De mire haza ér mindig megfőzők és megcsinálom a házimunkát majd megterítek mire letusol és együtt eszünk :)

A házi sárkányokkal akik írtak nem kell foglalkozni szerintem megkeseredettek és utálják a minden napjaikat és egy büntetésnek fogják fel az életüket!

2013. máj. 8. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!