Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti fel szoktatok kelni a...

Ti fel szoktatok kelni a férjeteknek reggelit készíteni?

Figyelt kérdés

A 20. héttől nem dolgozom, azóta minden nap 3/4 7-kor felkelek és reggelit készítek a férjemnek.

Már kaptam megjegyzéseket, hogy terhesen miért csinálom ezt, minek fárasztom ezt... De én szívesen kelek fel, készítek reggelit és eszek a férjemmel.

Mi a véleményetek?

2013. máj. 7. 19:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te szivesen csinálod akkor ne foglalkozz mások véleményével. Én is fel kelek és terhesen is fel keltem sőt még a kávéját is be szoktam neki vinni ha itthon van. Nem fáradság szeretetből teszem.
2013. máj. 7. 19:46
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
El kell küldeni a beszólókat melegebb éghajlatra. Ha te szívesen megteszed, és nem fáraszt, akkor tedd azt. Ez a ti szuverén magánügyetek.
2013. máj. 7. 19:47
 3/21 A kérdező kommentje:
Minek fárasztom magam (csak elírtam)
2013. máj. 7. 19:48
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
enyém mást szokott enni és másik időpontban és el is készíti magának. De hogy te mit csinálsz, a te magánügyed, valószínű, ha egyszerre ennénk, én is előkészíteném a kaját, mint ahogy az ebédet is.
2013. máj. 7. 19:54
 5/21 anonim ***** válasza:
22%

5-kor kelek és nem, nem szoktak reggelit készíteni a férjemnek, éppen elég a gyereket kiszolgálni.

Felnőtt ember készítsen magának, engem sem szolgál ki senki!

De ha te szereted a konyhatündér ingyencseléd szerepkört, akkor csináld.

2013. máj. 7. 19:55
 6/21 A kérdező kommentje:

Konyhatündér, ingyencseléd???

Hát ne is haragudj meg érte, de te egy nagyon megkeseredett ember lehetsz...

2013. máj. 7. 19:56
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
5 es fel eve minden reggel 3/4 6- kor felkelek neki szendvicset csinalni.Nekem is mondta mar baratnőm miert nem csinalom meg előző este.Mert en is a frisset szeretem. Szombatonkent 3/4 4 kor kelek. Szivesen megcsinaltam mikor dolgoztam is es most is es g ha megszuletik a pici akkor is megfogom. :-) 37+2hkm
2013. máj. 7. 19:58
 8/21 anonim ***** válasza:
35%
Gondolom az a "bajuk", hogy elvileg otthon vagy táppénzen, pihenned kéne.
2013. máj. 7. 20:07
 9/21 A kérdező kommentje:
Ezt egy olyan ember mondta nekem, akinek a felesége kvázi nem végzi el a házimunkát, nem főz, nem takarítc stb., mindent a férjére hárít...
2013. máj. 7. 20:09
 10/21 anonim ***** válasza:
86%
Minden hetkoznap felkelek 7-kor es elkeszitem a reggelijet, aztan egyutt eszunk. Nekem ez nem faradtsag. Azert csinalom, mert szeretem Ot. Ha en kerem meg valamire, egybol megcsinalja sot, sokszor nem is kell kernem. szerintem ez igy termeszetes:)
2013. máj. 7. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!