Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tele a púpom az egésszel. Ma...

Tele a púpom az egésszel. Ma vagyok 15+3-4 napos. Levették az AFP-t. Az asszisztensnő rápillantott a táblázatra, csak 15 hetes.2 hete meg majdnem inkább 14 volt. Utálom ezt a huzavonát. Mással is csinálnak ilyeneket?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia,

nálam ugyan ez volt, ráadásul amikor közölték az eredményt azt hittem rosszul leszek, rögtön elmentünk az istenhegyi géndiagnosztikai kp-ba, genetikai uh+vérvétel, minden rendben volt hál'istennek! A kórházban elszámolták, már küldtek volna amniocentézisre... Ha van rá lehetőséged menj el ebbe a kp-ba...

2009. szept. 29. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van ahogy az előttem szóló írta. Én az első terhességemmel jól megszívtam, mert spóroltam azon a 30000ft-on amibe a vérvétel kerül a géndiagnosztikai kp-ban. Rossz (alacsony) lett az afp-m küldtek is CVS-re (méhlepány biopszia) ami perse tökéletes lett. Most a második terhességemnél már nem spóroltam és elmentem. Az afp-m most még alacsonyabb lett, de eszükbe sem jutott hogy szívózzanak, mert ott volt a tökéletes lelet a kp-ból. Szóval a kórházban tuti direkt számolják el az AFp-ket.
2009. szept. 29. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!