Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, hogy ne csak...

Mit csináljak, hogy ne csak az evésen járjon az eszem?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok, és mindíg csak ennék. Folyton éhes vagyok. Próbálok keveset és kevésbé hízlaló dolgokat enni, van valami tippetek hogy vonjam el a figyelmem? Terhesség végére nem szeretnékk úgy kinézni mint egy malac!
2008. jún. 16. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is volt ilyen periódusom kb a 10-k és a 18 hét között, de megszűnt hála,azóta csak napi kétszer eszem főételt mert nemigazán vagyok éhes, viszont a gyümölcsöt azt nagyon kivánom.

Próbálj te is minél több friss gyümölcsöt enni és sok folyadékot enni mert az megtölti a gyomrot.

26 hetes kismami

2008. jún. 16. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, a terhesség eleje óta. Állandóan csak a kajáláson jár az eszem, pedig előtte én alig ettem valamit, hát elég sovány is voltam-vagyok. Próbálok sokat inni, illetve inkább zöldségeket-gyümölcsöket enni, hogy ne legyek dagimami. Szerencsére ilyesmiket is kívánok, szóval semmi édesség, nem is nagyon hízok :D Na de egy ültő helyemben másfél kiló cseresznye???? Durva néha, amit művelek... Sok szerencsét! 15 hetes kismami
2008. jún. 16. 15:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, múltkor én is felpakaoltam egy tálcára, egy tál eper, egy tál cseresznye, vagy 4 barack meg egy narancs, a párom csak nézett: Ezt mind meg akarod enni?
2008. jún. 16. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezzel sokan így vagyunk, de ameddig ilyeneket eszel, szerintem nincs baj, akkor kellene izgulni, ha ezek pl. szénhidrátok lennének. Bár a gyümölcsben is van cukor, az mégiscsak fruktóz nem pedig un. rossz cukor. Szerintem, ha rádjön és akkor megeszel gyümit az teljesen jó. Én most a hétvégén majdben 5 kg gyümölcsöt ettem meg, ehhez mit szólsz???:-)Egész éjjel jártam a WC-re, ki is ürült a vizenyőm!

36 hetes kismama

2008. jún. 16. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Tényleg sok gyümölcsöt egyél, lédús gyümölcsöt, hogy eltelítődjön a gyomrod.

Amúgy nasinak bármikor jöhet pl. bio buláta, bio köles, ami nagyon fincsi, és annyit ehetsz belőle, amennyit csak akarsz. Nem mondom, hogy laktató lenne, de ha ott van a kezed ügyében, és állandóan eszegetsz belőle, akkor nem fogsz más kajához nyúlkálni. A más kaját az édességen értem. Amúgy naponta 5-ször kéne keveset, de ha nem tudod betartani, akkor tényleg próbáld ki ezt a bio-s dolgot. Nekem bejött!

25 hetes kismami

2008. jún. 16. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugy latszik velem baj van,mit tegyek hogy ehetnekem legyen, semmi etvagyam nincs pedig szedem mindennap a terhes vitamint.18 hetes vagyok.Eddig amiota babat varok sosem volt etvagyam.
2008. jún. 16. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Vigyázz ezzel,én a 20dik hétig egy grammot nem szedtem fel,onnatól meg kívánós lettem.Most a 36dik héten immár a 14kilómba léptem,de állandóan éhes vagyok és ha nem eszek ideges vagyok sőt a sírógörcs jön rám.NEm is nagyon vonok meg már semmit-minek 4hét és kijön a picur,de azért neked még odébb van.HA gyümit kívánsz akkor semmi gond nincs attól tényleg nem fogsz híznién az elején ettem rengeteg gyümit,most is próbáok de nem megy úgy.A pékárun tudsz nagyon sokat fogni a tésztaféléken ilyeneken,ha ezekkel csínnyán bánsz nem lesz semmi gond.Próbálj meg teljes kiörlésű dolgokat enni inkább és durum tésztákat.

Sok tejterméket-ami amúgy is kell a csontoknak.ÉS kevés édességet,cukros lötyiket meg ne ha lehetséges.Így nem fogsz anniyt hízni,valamennyit biztos,mert a baba is nő és ő is súlyosodik,meg kell is de ne sokat.Rajtam sem látszik igaz ez a 14kilo,de lábamon igen ,mert kb egy hete vizesedik de úgy,hogy alig bírok állni rajta.Szval ezeket próbáld megelőznim,de erre úgyiy hajlam is kell.

2008. jún. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!