Melyik a legjobb 4D babamozi Budapesten? Hol a legjobb a gép, legszebb a kép? 30hkm
Szia csatlakozom én is előtte voltam máshol nem irom de nagyon nem volt jo nem lettek szép képek flegmák voltak stb..és rövid!
Mi is a 4d genesisbe voltunk 29 hetesen nagyon nagy élmény volt csak ajánlani tudom őket 1 órás volt még a hajszálát is lemérték hány cm és a kis talpát..)Irtó kedvesek tényleg a babákért és a mamákért vannak!!
Előtte voltam már 16-20 hetesen is máshol de csalodtam azért keresgettem ha most babás vagyok oda megyek csak..))
Üdv egy 3 éves lányka anyuja
Ja és ugyan olyan volt a képen 29 hetesen mint mikor megszületett!!!:-))))))))))
Én is csatlakozom az előttem írókhoz. A 4D Genesis nagyon szép, igényes hely. A szonográfus hölgy is nagyon kedves :) 1 órás volt a vizsgálat, nagy élmény volt :)
40 perces DVD felvételt, CD-n 47 db képet, és a legjobban sikerült fotót kinyomtatva kaptuk. Plusz a lelet, a baba méreteivel. 25 hetesen voltunk.
26 hkm
Gondolom nem fog meglepni a válaszom.
4D Genesis!
A fiammal voltunk 14 és 20 hetesen, a lányommal 14 hetesen.
Mindhárom alkalommal 1 órán át tartott a vizsgálat, kaptam csokit, szőlőcukrot, megmondták 100%-ra a babáim nemét.
Nagyon, nagyon elégedett vagyok velük, és szerintem egyáltalán nem tartozik a drága rendelők közé.
14 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!