Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a legjobb 4D babamozi...

Melyik a legjobb 4D babamozi Budapesten? Hol a legjobb a gép, legszebb a kép? 30hkm

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 10:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a 4D Genesist ajánlom, szerintem szuper képeket készítenek, és nagyon-nagyon kedvesek:) Mi 27 hetesen voltunk, csodás képeket kaptunk:)
2013. máj. 6. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia csatlakozom én is előtte voltam máshol nem irom de nagyon nem volt jo nem lettek szép képek flegmák voltak stb..és rövid!

Mi is a 4d genesisbe voltunk 29 hetesen nagyon nagy élmény volt csak ajánlani tudom őket 1 órás volt még a hajszálát is lemérték hány cm és a kis talpát..)Irtó kedvesek tényleg a babákért és a mamákért vannak!!

Előtte voltam már 16-20 hetesen is máshol de csalodtam azért keresgettem ha most babás vagyok oda megyek csak..))

Üdv egy 3 éves lányka anyuja

Ja és ugyan olyan volt a képen 29 hetesen mint mikor megszületett!!!:-))))))))))

2013. máj. 6. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakozom az előttem írókhoz. A 4D Genesis nagyon szép, igényes hely. A szonográfus hölgy is nagyon kedves :) 1 órás volt a vizsgálat, nagy élmény volt :)

40 perces DVD felvételt, CD-n 47 db képet, és a legjobban sikerült fotót kinyomtatva kaptuk. Plusz a lelet, a baba méreteivel. 25 hetesen voltunk.

26 hkm

2013. máj. 6. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szavazat a 4D genesisre. :)
2013. máj. 6. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakoznék:-)Nagyon kedvesek ,profik, és a környezet is szép.Nagyon alaposan megvizsgálták a babát és még engem is(vesém stb....)Tényleg még a szempilláját is láttuk ,gyönyörű felvétel lett,a babám pedig nem igazán akarta megmutatni magát,de kaptam cukrot sétáltam,legalább 1 órát bent voltunk:-)
2013. máj. 6. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok én is csokiztam meg ücsiztem amit a szonográfus adott és sétáltunk egyet..))Jo volt))
2013. máj. 6. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondolom nem fog meglepni a válaszom.

4D Genesis!

A fiammal voltunk 14 és 20 hetesen, a lányommal 14 hetesen.

Mindhárom alkalommal 1 órán át tartott a vizsgálat, kaptam csokit, szőlőcukrot, megmondták 100%-ra a babáim nemét.

Nagyon, nagyon elégedett vagyok velük, és szerintem egyáltalán nem tartozik a drága rendelők közé.

14 hkm

2013. máj. 7. 09:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Elég egyhangú lett a szavazás! :DD
2013. máj. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!