Anyukák mi volt a legszebb pillanat a terhességetek alatt? Ki mit szeretett a legjobban?
Persze, tudom hogy amikor megszületik. na de terhesség alatt?:)
Meséljetek:)
A terhesség alatt a legszebb pillanat az volt, amikor 20 hetesen reggel felébredtem, és nem volt hányingerem. És utána sem a végéig:)
Tudom, gáz, de a 20. hétig minden nap szó szerint egész nap émelyegtem és hánytam, már vérzett a torkom, annyira felmarta:( KÉtszer majdnem befektettek emiatt a kórházba, de mivel azért víz maradt bennem, így a doki várt még szerencsére.
ÍGy igazán felemelő volt reggel úgy ébredni, hogy minden szép, és jól vagyok :D
Mikor először hallottam a szívdobogását (6+4, és utána minden alkalommal megkönnyeztem), mikor láttam Őt, mikor először megmozdult.
Mikor hosszas idegeskedés után megtudtam, hogy egészséges :)
Első terhességemnél két legszebb pillanat volt: az egyik, amikor megtudtam, hogy ikrek jönnek, a másik, amikor kiderült, hogy fiúk.
A mostani terhességemnél meg most vannak a legszebb órák, mert holnap kezdődik a második trimeszter, és végre fel lehet kicsit lélegezni, hogy talán minden rendben lesz most már.
Sajnos engem nagyon megviselt az eleje.Végig hánytam.
A 6.héttől. 39 kilóra fogytam.A dokim azt mondta,hogy sajnos így nem biztos,hogy megmarad a baba...
12 hetesen mentünk a következő UH-ra,addig nem tudtuk hogy mi van a babával,de az,amikor meghallottam a szivdobogását,és azt mondták,hogy minden rendben, a legszebb és legboldogabb pillanat volt,csak ugy potyogtak a könnyeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!