Anyukák mi volt a legszebb pillanat a terhességetek alatt? Ki mit szeretett a legjobban?
Figyelt kérdés
Persze, tudom hogy amikor megszületik. na de terhesség alatt?:)
Meséljetek:)
2013. febr. 16. 15:51
11/23 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök:) És amnio volt?
2013. febr. 16. 17:43
12/23 anonim válasza:
nekem minden uh tetszik meg amikor rugdos és apa is lássa a hullámzó pocit.:))na meg amiko tudok pihenni és nem boxol 28hkm
13/23 anonim válasza:
20-as hetek legelején, mikor már érezgettem a mozgását, de nem olyan feltűnően. Egyik nap nem éreztem mozogni, és megijedtem estére, szóltam apjának, hogy fogja meg a hasam, ő érez-e mozgást, és a pici egy hatalmasat rúgott apa kezébe! 8-))) Azóta rugdos mindig. Ez volt az első "igazi" mozgása! Sosem felejtem el!!!
14/23 A kérdező kommentje:
Aranyos lehetett:)
2013. febr. 16. 23:23
15/23 Derby81 válasza:
Sziasztok.nekem az volt az eggyik legjobb pillanat mikor a 20 hettol tudtam enni ugyanis elotte mindent kihanytam meg a vizet is.16 kg fogytam 2szer voltam korhazban.
16/23 anonim válasza:
nekem az volt a legjobb meg legviccesebb mikor a doki uh-van kereste a lányom szivhangját és a lányom mindig elment onnan ahogy megtalálta. Na meg mikor meg mozdult 20 hetesen.
17/23 anonim válasza:
Hármas vagyok, szerencsére nem kellett az amnio, voltunk szívultrahangon, genetikai ultrahangon (és volt egy negatív integrált teszteredményem), így kisebb lett az esélye a Down szindrómának, mint amilyen kockázatos az amnio :)
Kedves Kérdező, Neked van legszebb pillanatod? :)
18/23 A kérdező kommentje:
Nekem amikor kiderült, hogy mégsem vetélek el. És amikor láttam, hogy a 12 hetes uh-on szopta az ujját:)
És amikor 22 hetesen először éreztem a csuklását:D
Na meg persze mikor kiderült, hogy két lány melé kisfiú érkezik:D
2013. febr. 17. 17:54
19/23 A kérdező kommentje:
*mellé
2013. febr. 17. 17:54
20/23 anonim válasza:
Ezek mind nagyon meghatóak :') Remélem még párszor megélem a csodát :)
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!