Babamozi akció Budapesten?
szia, most épp ezt találtam:
de ami nekünk nagyon bevált:
www.g1intezet.hu,
épp lecsúsztatok egy akciós kuponról, de mindig van valami ami miatt akciós (lehet h lesz húsvéti), ha a 32-33.heted még beleesik majd valamelyikbe, érdemes, minden ismerősöm nagyon elégedett velük, 6000ft körül van olyankor.
Téli akció!
Terhességi genetikai ultrahang vizsgálat + 3D/4D babamozi aláfestő zenével és írásos szakvéleménnyel + DVD felvétel (mi adjuk):
9.900 Ft.
Kellemes hangulatú, csendes, klímatizált rendelőnk az Oktogonnál (Bp. VI. ker. Teréz krt. 18. fsz/4. szám alatt), az épület belső udvarából nyílik.
Vendégeink részére a képi látványt külön páciens monitor és nagyképernyős plazma TV segíti.
A várakozás elkerülése érdekében bejelentkezés szükséges.
Bejelentkezés: minden nap 8-22 óráig a 06/30-464-3904-es telefonszámon lehetséges.
Őket én is ma találtam. [link]
Aha. Hát ja babamozizni jó, de én ajánlanám inkább azt a fentit, ahol 7 990Ft. Mert ott FMF -es szakorvos nézi. AZért nem mindegy! " A szonográfus ultrahangos szakember, de nem orvos, tehát észrevehet ugyan egyes elváltozásokat a babán, de diagnózist nem állíthat fel.
Vizsgálatok alatt elmondják, hogy mit lehet látni, mit vizsgálnak, mit mérnek és igyekeznek a feltett kérdésekre kielégítő választ adni." - ezt írja az olduk...
Felhívtam a délelőtt a Celopatra centert, amit az első válszoló belinkelt. Nem csak febr 28.-ig érvényes az akciójuk, hanem utána nőnapi akcióként fut tovább. Én megyek oda mert a 18 heti genetikai szűrést ott meg tudják csinálni. Szóval: Köszi első válaszló!!! :)
AZ is csak mozi!!!
"A 4D ultrahang vizsgálatot követően kell-e még járjak a szülész szakorvoshoz ultrahang vizsgálatra?
IGEN. A 4D ultrahang vizsgálat nem része a terhes gondozásnak, és nem helyettesíti a szülész szakorvos által végzett diagnosztikus ultrahang vizsgálatokat. "
NA amit linkeltél az is "csak" mozui. AMit találtam a 4 500Ft-os is csak mozi. Sztem a legjobb az a Cleopátra centeres. 7 500Ft ért szakorvosi vizsgálat is.
Ja én voltam a 4,6,8,9,-es.. Én a 18. heti genetikai UH-ra akarok maszekra menni .. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!