Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babamozi akció Budapesten?

Babamozi akció Budapesten?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudnátok nekem ajánlani akciós babamozit Budapesten? Nagyon szűk a keret, de syeretnénk megörökíteni a kicsit...
2013. febr. 15. 20:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A Cleopatra Center 7990, nem 7500, az oxivit 7900,és az oxivit orvoscsoport régebbi nev szakmailag. En viszont mennék a 4500-asra, mert nekem csak egy emlék kéne az utókornak, a szakorvosi vizsgálatot pedig rábíznám a szakorvosokra, nekem az külön most sajnos nem fér bele a keretbe. Csak az a baj, hogy azt írja, hogy csak a 17. hétig, én pedig már 22 vagyok.... :(. Más ilyen "csak" mozi, nem "csak" mozi esetleg...?
2013. febr. 17. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocs, véletlen írtam 7 500ft-ot. AZ oxovit-es azonban csak babamozi. :

A vizsgálat során kapok információt a baba méreteiről és súlyáról?

Amennyiben a "babamozit" szeretné összekötni egy korrekt szűrővizsgálattal, erre is van lehetőség, ebben az esetben természetesen tájékozódhat a baba méretiről, fejlődéséről.

Nekem genetikai UH kell.A Cleopátrát felhívtam, aott azzal együtt ennyi. Neked tökéletes a 4 500Ft-os babamozi, ha csupán az emlékek miatt kell. :) (Bár őszinte leszek, én hozzá dobnám ég azt a 2 500Ft-ot. Több szem többet lát alapon. :) )

Na jó mozizást! :)

2013. febr. 17. 21:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, de mondom, hogy csak a 17. hétig csinálják!
2013. febr. 18. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!