Terhességi teszten 2 csík volt és az egyik halványabb mit jelent ez?
2 csík=baba
vérzés több mindentől is lehet... :( mielőbb menj dokihoz
Nézd, Te tudod...a helyedben a sűrgősségin lennék! De nem a helyedben vagyok ( hála az istennek), ezért Te döntesz, ha kockáztatni akarsz...csak tessék...
19+2hkm
Két csík elvileg babát jelez. Lehet az eredmény fals, de valószínűbb, hogy összejött egy gyerkőc. A vérzés bármitől lehet. Lehet, hogy baba mellett menstruálni fogsz (van ilyen is), van, akiknek a terhesség elején rózsaszínes, barnás folyása, enyhe pecsételő vérzése van (ilyen voltam én is), és ezek még a normális kategóriába tartoznak. Lehet, hogy megfogant a baba, de éppen elmegy, vagy nincs minden rendben, és azért vérzel. Nehéz erre konkrétan válaszolni annak tükrében, hogy nem látunk beléd és én pl. orvos sem vagyok.
Javaslom, hogy menj be egy nőgyógyászati ambulanciára, ahogy én is tettem, és ne hagyd magad lerázni, mondd el mi a helyzet és kérd, hogy vizsgáljanak meg.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!