Halványabb lett a második csík, mint legutóbb. Baj lehet? 10-11 hetes.
Figyelt kérdés
Ugyanolyan márkájú tesztet csináltam, 4 hete nagyon erős volt a T csík, ugyanolyan, mint a C. Most is erős, de halványabb, mint legutóbb, nem olyan erős, mint a kontroll csík.
És igen, nyugodtan lehülyézhettek, hogy minek tesztelgetek, de ilyen aggódós vagyok/lettem... :(
2011. jan. 7. 12:19
1/12 anonim válasza:
Totál feleslegesen stresszeled magad. De ha ennyire aggódós vagy, menj el UH-ra a dokidhoz. Ő biztos meg tud nyugtatni.
2/12 A kérdező kommentje:
valahol én is érzem, de annyit olvasni a terhesség elhalásról, hogy momentán ez a legnagyobb félelmem.
2011. jan. 7. 12:31
3/12 anonim válasza:
Nem tudom hogy írjam, de nem bunkóskodok, inkább nyugtatni próbállak. Szóval ha el is halt (de nem!!!) akkor mit tudsz tenni? Ha idegeskedsz, attól jobb, az használ, segít? Ugye nem. Akkor nyugodj szépen meg, a baba jól van, és ráadásul nemsokára láthatod is, 12 hetesen menetrendszerű UH van. Addig kösd le magad, ne agyalj, és ne tesztelgess. Az a terhesség kimutatására van, nálad az meg már megvolt.
4/12 A kérdező kommentje:
nem vettem bunkóskodásnak, és persze, tudom, hogy igazad van, nem változtat semmit, ha idegeskedem. az esetek 90%-ában pontosan ezzel meg is tudom magam nyugtatni, és nem parázom, de néha nagyon erősen elővesz és nem tudom kikapcsolni, bármennyire is szeretném... én is hülyézem magam miatta...
2011. jan. 7. 12:38
5/12 anonim válasza:
én 16 hetesn csináltam tesztem kiváncsiságból és alig látszódik a második csík.
De minden ok, ma már 20 hetes vagyok
6/12 anonim válasza:
Nyugi!!! Nem csak a teszt márkája számít, hanem hogy mikor csináltad, mennyit ittál előtte, és szinte lehetetlen pont ugyanannyi ideig tartani a pisiben, pont ugyanúgy tartani utána stb... Biztos semmi baj, de ha nagyon nem bírod, menj dokihoz, jobb, mint az idegeskedés.
7/12 anonim válasza:
A HCG szint a várandósság 40-60.dik napján éri el a legmagasabb értékét, majd csökkenni kezd. Ne aggódj minden rendben van!
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a nyugtatást, most már kevésbé vagyok ideges. Úgy látszik, ki kellett írnom magamból :)
igen, én is azzal próbáltam nyugtatni magam, hogy a körülmények nem mindig ugyanolyanok :)
2011. jan. 7. 13:16
9/12 anonim válasza:
igen, igaza van az utolsónak
nyugi ilyenkor már csökken a hcg
tök normális:))
10/12 anonim válasza:
Én is aggódom folyton, megértelek. Nem szabad tesztelgetni, sőt még a tüneteket sem szabad figyelni. Nekem is volt, h egy nap egész jól voltam, biztos voltam benne, h baj van, de másnap már rókáztam és a baba is jól volt. 11+3 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!