Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell babának légzésfigyelő?

Kell babának légzésfigyelő?

Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes megvenni? Még az elején vagyok csak tájékozódom. Mi a tapasztalatotok? Bébiőr is elég? Nem az ágyunkban lesz a kicsi. A halba tesszük eleinte aztán átkerülne a másik szobába. Így melyiket érdemes megvenni? Egyáltalán tudunk segíteni probléma esetén? Mi a tapasztalat?
2013. máj. 5. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb félni mint megijedni. Én az ikreimnek beszereztem mindkettőnek. Ha van rá anyagi keret... Szerintem az AngelCare a legjobb az van a kórházakban is.
2013. máj. 5. 18:21
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Érdemes, én nem tudok/tudtam nélküle nyugodtan aludni, sose lehet tudni, hogy nem-e történik baj, így van esély segítségére sietni. Ha a hallban lesz szerintem érdemes a bébiőr, nekünk az nincs, mert az ágy mellett van az övé. Nekünk Babycontrol légzésfigyelőnk van a Heim Pál gyermekkórház ajánlásával!
2013. máj. 5. 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
27%

Csak akkor jo dolog ha elvegzel egy baba ehbo tanfolyamot is hozza.

Mert mit csinalsz ha riaszt? Amire a mento vagy orvos kijon mar reg keso a babanak.Szerintem csak egy extra stressz az anyanak a hibas riasztasok miatt.

Nalunk nem szokas a korhazban sem hasznaljak.

2013. máj. 5. 18:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen de megvenni sem kötelező havi 1000Ft-ért bérelni is lehet. Bébiőre csak akkor van szükség ha nagy a lakás, kis lakásban simán meghallod ha sír.
2013. máj. 5. 18:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok, nem muszáj egy olyan tanfolyam, van a babycontrolhoz is videó, az oldalukon is fent van, elég részletesen elmondják elmutogatják, azzal már elég sok esély van megmenteni vagy legalább a keringést fentartani míg kiér a mentő, ha nem vesz aze mber, arra nem fog felébredni az ember ha a baba nem vesz levegőt akár milyen éberen alszik is az anyuka. Én enélkül rettegnék, nehogy mire felébrednék már ne éljen esélyt se adva arra hogy esetleg meg lehessen menteni. Ismerek egy anyukát fiú-lány ikerpáros, egyszer felébredt megnézni a babákat etetés után 1-2 órával és a kisfiú már halott volt, megfulladt a saját hányásától/bukásától, ha akkor van figyelőjük és jelez, akkor annyival megmenthető lett volna, hogy hasra fordítja és kiütögeti belőle a tejcit. Én ezért vagyok híve a figyelőnek!!!
2013. máj. 5. 18:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyakori a téves risaztás,szerintem.Nekünk Baby Control van.Nagyon meg vagyok vele elégedve, nem riaszt tévesen egyáltalán. Ha meg besípol az az elem lemerülése miatt van.Amint csipog, cserélem is az elemet. 6,5 hónapos a kisfiam, nem tudok még most sem nyugodtan aludni,ha nincs bekapcsolva. 14000-ért vettük, de megéri a pénzt.Mert ha mégis baj van és nem veszed észre, akkor az az életébe is kerülhet. Soha nem bocsájtanád meg magadnak. Sokat nem buksz rajta,mert évek múltán meg eladhatod.

Egyébként a kórházakban is van.Én mindenképp javasolnám.Akkor főleg,ha koraszülött a baba. De egyébként is.

Jó babavárást!

2013. máj. 5. 18:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket.Én is úgy gondolom megnyugtatásnak is jó!
2013. máj. 5. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:
25%

Ha ti egy videorol tudtok ujraeleszteni le a kalapom mert bizony en evente 3x egesz napot toltok iskolaba csecsemo ujraelesztest tanulvva es heti 2x biztos alkalmazom.De persze egy video az eleg.

Ezt ugy hivjak marketig a szuloknek al biztonsagot ad es elhiszed ha nem veszed meg baj lessz ha megveszed vedve vagy.

Pedig ehbo tanfolyam es gyakorlat nelkul semmit nem er a figyelo csak megnyugtatja a lelkiismereted.

A bolcsohalal megelozheto egyszeru dolgokkal pl huvos halo altatas max 17 c halozsak tilos a paplan parna a muanyagos lepedo. Az elso 6 honban a kisbaba kisagya a szulok szobajaban legyen.A lakasban senki ne dohanyozzon es min 6 honapig anyatejet kapjon ez mellett a cumi a tapszeres babaknal segithet.

Fontos meg a napi rend es a hosszu utazasok kerulese.

Ezekkel megelozheto a bolcsohalal.

A legzesfigyelo a koraszulott es beteg babaknak lett kitalalva.

De vegyetek csak ettol jobb lessz a gazdasag :)

2013. máj. 5. 19:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Minden véleményre kíváncsi vagyok. Nem vitát akarok kirobbantani hanem véleményeket hallani. Mivel környezetemben nincs kisbabás így nem tudok mástól tanácsot kérni. Mind a negatív mind a pozitív véleményeket nagyon köszönöm!
2013. máj. 5. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

Szóval azt mondod, 3-as válaszoló, hogy ha úgysem tudom újraéleszteni, akkor minek is próbáljam meg? Hogy mondhatsz ilyen hülyeséget? Nekem álomvirág van, soha nem riasztott tévesen, (élesben sem szerencsére) pedig elég érzékeny. Semmiféle stresszt nem jelent, épp ellenkezőleg. Amíg nem volt meg, mert sajnos nem volt rá pénz, addig aludni sem tudtam, amint megvettük, megnyugodtam.

Szóval a kérdésre a válaszom: igen, szerintem kell, nagyon jó dolog.

2013. máj. 5. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!