Kell babának légzésfigyelő?
Csak akkor jo dolog ha elvegzel egy baba ehbo tanfolyamot is hozza.
Mert mit csinalsz ha riaszt? Amire a mento vagy orvos kijon mar reg keso a babanak.Szerintem csak egy extra stressz az anyanak a hibas riasztasok miatt.
Nalunk nem szokas a korhazban sem hasznaljak.
Nem gyakori a téves risaztás,szerintem.Nekünk Baby Control van.Nagyon meg vagyok vele elégedve, nem riaszt tévesen egyáltalán. Ha meg besípol az az elem lemerülése miatt van.Amint csipog, cserélem is az elemet. 6,5 hónapos a kisfiam, nem tudok még most sem nyugodtan aludni,ha nincs bekapcsolva. 14000-ért vettük, de megéri a pénzt.Mert ha mégis baj van és nem veszed észre, akkor az az életébe is kerülhet. Soha nem bocsájtanád meg magadnak. Sokat nem buksz rajta,mert évek múltán meg eladhatod.
Egyébként a kórházakban is van.Én mindenképp javasolnám.Akkor főleg,ha koraszülött a baba. De egyébként is.
Jó babavárást!
Ha ti egy videorol tudtok ujraeleszteni le a kalapom mert bizony en evente 3x egesz napot toltok iskolaba csecsemo ujraelesztest tanulvva es heti 2x biztos alkalmazom.De persze egy video az eleg.
Ezt ugy hivjak marketig a szuloknek al biztonsagot ad es elhiszed ha nem veszed meg baj lessz ha megveszed vedve vagy.
Pedig ehbo tanfolyam es gyakorlat nelkul semmit nem er a figyelo csak megnyugtatja a lelkiismereted.
A bolcsohalal megelozheto egyszeru dolgokkal pl huvos halo altatas max 17 c halozsak tilos a paplan parna a muanyagos lepedo. Az elso 6 honban a kisbaba kisagya a szulok szobajaban legyen.A lakasban senki ne dohanyozzon es min 6 honapig anyatejet kapjon ez mellett a cumi a tapszeres babaknal segithet.
Fontos meg a napi rend es a hosszu utazasok kerulese.
Ezekkel megelozheto a bolcsohalal.
A legzesfigyelo a koraszulott es beteg babaknak lett kitalalva.
De vegyetek csak ettol jobb lessz a gazdasag :)
Szóval azt mondod, 3-as válaszoló, hogy ha úgysem tudom újraéleszteni, akkor minek is próbáljam meg? Hogy mondhatsz ilyen hülyeséget? Nekem álomvirág van, soha nem riasztott tévesen, (élesben sem szerencsére) pedig elég érzékeny. Semmiféle stresszt nem jelent, épp ellenkezőleg. Amíg nem volt meg, mert sajnos nem volt rá pénz, addig aludni sem tudtam, amint megvettük, megnyugodtam.
Szóval a kérdésre a válaszom: igen, szerintem kell, nagyon jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!