Szerintetek látszik már?
2013. máj. 4. 13:21
2/12 A kérdező kommentje:
Hát nagyon az elején vagyok még azért kérdeztem! 6.hét körül vagyok
2013. máj. 4. 13:27
3/12 A kérdező kommentje:
Jut eszembe márciusba volt meg utoljára és csak pár napig volt. Lehet hogy már akkor baba volt?
2013. máj. 4. 13:29
4/12 anonim válasza:
Ez elég nagynak tűnik, nekem 30 hetesen volt ekkora...
5/12 anonim válasza:
12-13 hetesnek tippeltelek volna. Gratulálok. Dokinál voltál már? Lehet tényleg több vagy már.
6/12 anonim válasza:
Egy 6 hetes terhességnek még nincsenek látható jelei.
Ez hasi elhízás.
7/12 A kérdező kommentje:
Második baba lesz ha ez számit
2013. máj. 4. 13:32
8/12 A kérdező kommentje:
Még nem voltam dokinál párommal szeretnék menni uh-ra
2013. máj. 4. 13:34
9/12 anonim válasza:
Most akkor TUDOD hogy terhes vagy, vagy csak gondolod? Teszteltél már? (csak mert olyan fura hogy írod hogy március végén volt meg utoljára lehet e hogy baba van a dologban hát én már rég teszteltem volna nem a pocimat nézegetném hogy nőtt e:)))
Egyébként nem lehet megmondani így ránézésre mert valóban van aki pocis -hasas típus baba nélkül is és az ha így kinyomja picit akkor már terhes hasnak tűnhet.
Én a harmadik babámat várom és a puffadástól már 7 hetesen akkora hasam volt mint most 15 hetesen a puffadás elmúltával, de nekem alap állapotomban lapos a hasam, onnan nagy volt a változás de nem a baba miatt hanem a puffadástól.
10/12 anonim válasza:
Ja bocsi közben írtad még nem voltál uhn és most mész hát akkor szorítunk:)) (utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!