Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duci terheseknél mikor látszik...

Irén24 kérdése:

Duci terheseknél mikor látszik a poci?

Figyelt kérdés
74 kezdtem a terheséget soha nem voltam vékony ez a 2 terhességem most már 78 vok ruhástol és 14 hetes ,ugy látom már látszik a terhesség is , neketek mikor látszott?
2013. ápr. 19. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Magadon hamarabb fogod látni. külső szemlélő csak azt látja az elején, h nagyobb vagy és azt betudja hízásnak.
2013. ápr. 19. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát én jártam csúnyán egy (nem közeli) kolléganőmmel anno, együtt utaztunk, igaz téli kabátban, megkérdeztem, hogy nem terveznek-e babát, mert tudtam, hogy egy ideje már férjhez ment, mire kiderült, hogy egy hónap múlva szülni fog, akkoriban áll le a munkával. Nem győztem bocsánatokat kérni...

Másnap megnéztem kabát nélkül ruhában is, és bizony úgy sem igazán láttam, hogy lenne "extra hasa", valahogy körkörösen volt "nagy", de mivel tényleg nagyon túlsúlyos volt, nem látszott.

De biztos van ilyen is, olyan is.

2013. ápr. 19. 11:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 78 kg-val kezdtem, 86-tal mentem szülni. Világ életemben elég nagy darab voltam, nem kövér, de molett. A ruhák már rég nem jöttek rám, de a hasam mégsem olyan volt, mint aki terhes. Igazán csak 28 hetesen lehetett mások számára is észrevenni, hogy nem csak a hájam gyarapodott.
2013. ápr. 19. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyébként ez nem tudom mitől függ, nekem első terhességemet 24 hetesen, másodikat 20 hetesen, harmadikat 11 hetesen kezdték észere venni, pedig kifejezetten vékony vagyok, és nem kisportolt.

második

2013. ápr. 19. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
106 kiló vagyok, 11 hetes és látszik már. Kilóban nemhíztam, de a hasam már megindult. Elsővel 16.hét körül kezdett látszani, de akkor sem feltűnően. Ez teljesen alkat kérdése, hogy kinél mikor látszik.
2013. ápr. 19. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Az elsőt soványan kezdtem, ott később látszódott, mint a másodikkal, akit 90 kg-al kezdtem.

14-16 hetesen már rákérdeztek higy terhes vagyok-e, míg az elsővel akkor még lapos volt a hasam!

Most a másodiknál 32 hetesen akkora a hasam, mint az elsővel mikor szülni mentem

2013. ápr. 19. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Lányommal 80 kg-vel kezdtem a terhességem, akkor a 13. héten már látni lehetett!

Most 85-rel kezdtem, 11 hetes vagyok és már a héten többen rákérdeztek!

2013. ápr. 19. 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 78,5 kilóval kezdtem,első baba lesz,és nekem a 30.hét után lett igazi babás pocakom :( Hát ez van.

Most vagyok 93 kiló.

37+3 hkm

2013. ápr. 19. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:

7es vagyok!

Ilyen volt a pocim a lányommal!

[link]

2013. ápr. 19. 13:03
 10/10 A kérdező kommentje:
én hasam is ilyesmi mint a tied 7 es ,csak kisseb :)
2013. ápr. 19. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!