Duci terheseknél mikor látszik a poci?
Hát én jártam csúnyán egy (nem közeli) kolléganőmmel anno, együtt utaztunk, igaz téli kabátban, megkérdeztem, hogy nem terveznek-e babát, mert tudtam, hogy egy ideje már férjhez ment, mire kiderült, hogy egy hónap múlva szülni fog, akkoriban áll le a munkával. Nem győztem bocsánatokat kérni...
Másnap megnéztem kabát nélkül ruhában is, és bizony úgy sem igazán láttam, hogy lenne "extra hasa", valahogy körkörösen volt "nagy", de mivel tényleg nagyon túlsúlyos volt, nem látszott.
De biztos van ilyen is, olyan is.
Egyébként ez nem tudom mitől függ, nekem első terhességemet 24 hetesen, másodikat 20 hetesen, harmadikat 11 hetesen kezdték észere venni, pedig kifejezetten vékony vagyok, és nem kisportolt.
második
Az elsőt soványan kezdtem, ott később látszódott, mint a másodikkal, akit 90 kg-al kezdtem.
14-16 hetesen már rákérdeztek higy terhes vagyok-e, míg az elsővel akkor még lapos volt a hasam!
Most a másodiknál 32 hetesen akkora a hasam, mint az elsővel mikor szülni mentem
Lányommal 80 kg-vel kezdtem a terhességem, akkor a 13. héten már látni lehetett!
Most 85-rel kezdtem, 11 hetes vagyok és már a héten többen rákérdeztek!
Szia.
Én 78,5 kilóval kezdtem,első baba lesz,és nekem a 30.hét után lett igazi babás pocakom :( Hát ez van.
Most vagyok 93 kiló.
37+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!