1/8 anonim válasza:
Szerintem nem látszik ez feltétlenül.Amúgy anno én is azt hittem , hogy látszik aztán senki nem mondta meg, hogy babát várok.Csak a 23.hét körül kezdett látszódni.ÉS szerintem ez inkább a puffadás miatt van.38hkm
2/8 anonim válasza:
Azt te tudod hogy milyen volt korábban:) Ha teljesen lapos akkor valóban látszik valami de nekem a puffadástól akkora volt a hasam mindkét terhességemnél hogy 10 hetesen akkora volt mint 16 hetesen (amikorra lement a puffadás viszont "helyére nőtt" a baba). De különben mindegy mi miatt, látszik és kész:) Legyél rá büszke:) Jó egészséget
3/8 anonim válasza:
A popsidat és a melledet elnézve nem gondolnám rólad, hogy terhespocid van, bocs...
Ráadásul szerintem ki is nyomod, hogy látszódjon.
4/8 anonim válasza:
Én sem feltétlenül venném észre ha összefutnánk, hogy terhes vagy.
Rám 10 hetesen mát ujjal mutogattak az ismerősök, hogy terhes vagyok, de én nagyon vékonyka voltam.
32 hkm
5/8 anonim válasza:
Nekem már 6 hetesen látszik, de csak a puffadástól valószínűleg :) Szép a fejed :)))
6/8 anonim válasza:
Ez nem terhes poci bocs, 12 hetesen a magzat egy babszem nagyságú és sokkal lejjebb helyezkedik el, bocsi de ez így van és ki is nyomod ez látszik.
7/8 anonim válasza:
Nagyon szép pocid van, tök mindegy, hogy mitől ilyen, a lényeg, hogy szép kismama vagy és büszkén viseld! :)
8/8 anonim válasza:
Mellesleg ez a hölgy itt 6 hónapos terhes, sztem egyáltalán nem babás neki a pocija, széles a csípője így jól "elnyeli" a teste a babát.
Minden kismama úgy szép, ahogy van, és mindegy, hogy babás has vagy nem babás has, az bizony babás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!