Töröklany kérdése:
5+5 hetesen az ultrahangon semmi nem latszik? Hogy törtenhet ilyen?
Figyelt kérdés
mar ket hettel ezelött is volt nem is egy terhessegi teszt reggeltöl estig rosszulleteim vannakde nem ertem miert nem latszodott semmi!
veletek törtent ilyen?
a doktor vert vett meg hetfön is fog igy öszehasonlitjak ha a hcg emelkedik akkor terhes vagyok elvileg!
de en nem ertem ezt az egeszet!
2013. febr. 23. 19:47
1/7 Timcsikusz válasza:
nekem 6 hetesen látta az embriót először előtte csak petezsákot szóval simán van ilyen
2/7 anonim válasza:
3 hetes terhesen már rosszulléteid voltak? Húha.. nekem azok a 8. hét után kezdődtek. Amúgy 5-6 hetes terhességnél lehet, h még nem látnak csak szikhólyagot. Pontosan mi van a leletedre írva, ide tudnád gépelni?
3/7 anonim válasza:
Későbbi fogantatásnál simán lehet ilyen, mert akkor korán mentél. Nekem is csak üres petezsák volt 6 hetesen, bár én más miatt mentem elsősorban. 2 héttel később dobogó szívecske is volt. Úgyhogy ne pánikolj előre! :)
4/7 A kérdező kommentje:
azt irta ra terhesseg nem lathato!
a nögyogyasz azt mondta a melleim mirigyesek!
hetfön minden kiderül de nagyon nem vagyok nyugodt
2013. febr. 23. 20:09
5/7 anonim válasza:
Amikor megláttam a pozitív tesztet azonnal elkezdtem rosszul lenni, ez inkább az agy csinálja. Elvileg nem kellene még rosszul lenni, de már éreztem... Teszt előtt még semmi bajom nem volt :D ez már csak így működik. Most 8hetes vagyok. Korán néztek meg uh-n. várj még 2 hetet, és menj vissza! Olyan kicsi még hogy nem látják még az ultrahangon. Nyugi!
6/7 anonim válasza:
na ezért nem kell ilyen korán dokihoz rohanni. én csak 8 hetesen mentem el, semmiről nem maradtam le, sőt sokkal jobb volt így, hogy már mindent lehetett látni... korán mentél, ennyi. 4+5 hetesen voltam az első lányommal, na ott megfogadtam legközelebb nem megyek dokihoz csak majd 8 hetesen. Természetesen semmit nem láttak akkor, de a 6 hetesen már volt petezsák. biztos később fogant, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!