Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok! Elektromos tejszívóból...

Lányok! Elektromos tejszívóból ajánlott használtat venni, vagy inkább újat vegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 08:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
Amíg azt se tudod, hogy tudsz e majd szoptatni, addig semmilyet. Utána meg inkább kezit es újat.
2013. máj. 4. 08:46
 2/12 anonim ***** válasza:
46%

Én sem vettem sem elektromos, sem kézi mellszívót, mert ugye nem lehet előre tudni, hogy egyáltalán szükség lesz-e rá.

[link]

Kezdetnek egy ilyet vettem, a tej megindítására szolgál+kis mennyiség lefejésére, aztán majd meglátom.

2013. máj. 4. 09:01
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom,h gondolják az előzőek,de miután megszülsz kb 2.-3. napon beindul a tejed akkor már jó ha van mellszívó. Milyen módon mész el mellszívót venni? Persze megveheti az apuka,de ő még azt sem tudja mi az,és sos drágábban kap,mintha előtte körülnéz az ember,hogy hol olcsóbb. Tegyük fel nincs tejed,akkor meg pont,h jó a mellszívó serkenteni a tejtermelést.

Újat tudsz venni 10-15 e körül,ha nem idegenkedsz a használttól az kb 5000 a vaterán. A használtat kifőzöd vagy sterilizálod. Minden részét kifőzheted,csak ugye a motor részét nem. Én használtat vettem,pesztonka típusút,ami orrszívó is egyben. Az orrszívó részéről nem tudok nyilatkozni,még nem volt rá szükség. Mellesleg ha még sincs rá szükség,kis veszteséggel vagy veszteség nélkül el tudod adni. Én nem hagynám a vásárlást szülés utánra.

2013. máj. 4. 11:17
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Ugy gondoljak az előzőek, hogy feleslegesen nem javasolják, hogy pénzt dobjon ki. A kórházban először is megtanítják kézzel fejni. Másodszor apuka nem hulye, miért ne tudna venni egy mellszivot? Harmadszor meg ha nincs teje,napon a mellszivo se fog javitani.
2013. máj. 4. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szigorúan csak a kérdésre válaszolva: én használtat vettem, a többség azért nem használja annyit, hogy agyonhasznált legyen. Teljesen meg vagyok vele elégedve, örülök, hogy nem vettem meg méregdrágán egy újat. (csak a gyanúsan olcskat kerülném el a helyedben)
2013. máj. 4. 12:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én örököltem, tehát használták előttem. Kifőztem, nem lett tőle bajunk :)!
2013. máj. 4. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

én is hasznaltat vettem,medela swinget,tkp. csak a motoros része miatt,mert volt hozzá kézim.(amit szülés után vett a férjem,és érdekes módon nem hullottak rá izzó kövek a boltban,de még csak nem is nemult meg,mikor kérnie kellett...sőt a boltban segítőkészek voltak vele nagyon..)

azota én is kolcsonadtam ketszer,így a 4.ember nyuzza,de semmi baja.Annyi volt a kikotesem mindenkinek,h ami mellel,tejjel érintkezik,tehát a kézi részt vegyék meg...de ez az én rigolyam,h azt nem adtam kölcsön,egy kifozes és annyi a fertotlenitese....

2013. máj. 4. 13:34
 8/12 anonim válasza:
100%

Én használtat vettem,kifőztem és teljesen jó volt.Szükségem is volt rá a kórházban.

Off: abban is van igazság amit az előzőekben olvastam,az apuka ugyan nem hülye,de egy örömmámorban fürdő férfi bemegy a legelső boltba,eladó segítségét kéri,és minden "nélkülözhetetlen" dolgot,drágán rásóznak. Aki persze meg is veszi,mert a gyerekének mindent meg akar adni.

2013. máj. 4. 16:50
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Elore is meg lehet mutatni az apukanak, hogy ha SZUKSEG lesz ra, pontosan melyiket vegye meg, ugye? Maskulonben nem hiszem, hogy az az 1-2 ezer Ft-os arkulonbseg olyan borzaszto nagy problema lenne... Nem az a legfontosabb olyankor!
2013. máj. 4. 17:07
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

off: bocsi,de a férfiak védelmében szólnék,ismét.Miért hiszitek azt,h idióták?

Az én férjem ugyanannyira volt(nem volt)képben az első gyerekünk születésénél,mint én...Fogalmunk nem volt mire van/lehet/lesz szükségünk...Amikor elment boltba,két dologért ment..az nem tudtuk,h mi a jó,mi nem...Az eladó teljesen korrektül elmagyarázta neki,h ezekből mi a jó/jobb,mi nem és miért...Ha én vagyok ott,én sem lettem volna okosabb nála..Amúgy pedig a nők sokkal hajlamosabbak arra,h rábeszéljék őket felesleges vackokra...

Szóval vagy én vagyok nagyon szerencsés,hogy egy felnőtt,gondolkodni tudó emberhez mentem hozzá.Vagy lehet,h a ti férjeitek is ugyanígy képesek erre,csak egyszerűen bugyutának tüntetitek fel őket,ami viszont hosszú távon szerintem nem igazán tesz jót egy kapcsolatnak..

2013. máj. 4. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!