Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetesen már lehet hajat...

12 hetesen már lehet hajat festeni?

Figyelt kérdés
Eddig nem akartam az első trimeszterben festeni, de mivel az orvos mondta, hogy minden rendben a babaával igy má fsthetem? Már nagyon látszik a lenövés és az ősz hajszál.
2013. máj. 3. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet, eddig is lehetett volna.
2013. máj. 3. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor fested amikor akarod!Semmi baja nem lesz a babának tőle.Én 3 havonta festettem feketére a terhesség alatt is.Semmi baja nem lett a babámnak!

Ugyhogy csak nyugodtan! :)

2013. máj. 3. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Fodrászként mondom és sajnos tapasztalatból.

Festeni szabad! Semmi olyat nem okoz ami a babóban kárt tesz. Viszont!

Próbafestés!!! Könyökhajlatban kikevert festékkel 1*1es területen hatóidőt végigvárni ha nincs gond másnap festhetsz!

Én jártam úgy (sajnos saját tapasztalat), hogy Fiammal várandósan bekentem a hajam 4 éve ugyanazt a festéket használtam. 8 hetesen bekentem vörös lett a hajam legalábbis a lenövésem.

14 hetesen bekentem újra, na mondom a hormonok már biztos észnél vannak (ugye menstruáció alatt is csinál trükkös dolgokat a hajfesték...) és másnapra nedvedző hólyagjaim lettek végig a hajas fejbőrön, a nyakamon a szemem háromszorosára dagadt és folyt mintha kötőhártya gyulladásom lenne...

Kálcium injekció vénásan...

Azóta sincs semmi bajom a festékemmel, ugyanazt használom de terhesen nem ment sajnos semmilyen festék...

2013. máj. 3. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 14. hetesen festettem először.
2013. máj. 4. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!