Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetesen hajat festeni?

39 hetesen hajat festeni?

Figyelt kérdés
Sötétbarna 6cm lenövésem van,szőkére van festve a hajam képzelhetitek... ha meglesz a kicsi akkor semmi időm nem lesz. szerintetek?
2012. ápr. 6. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Pfffffff, ez olyan mintha penészedne a hajad, nem? Nem gondolod, hogy ez egy kicsit gáz?
2012. ápr. 6. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
6 centi? jesszus mióta nem festeted? Legalább festesd vissza barnára
2012. ápr. 6. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobban jársz most ha barnára fested,én is szőke voltam,de meguntam az állandó lenövéseket és azóta sokkal jobban érzem magam,h csak barna a hajam és nem szines:) Szép napot.
2012. ápr. 6. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Első szerintem meg te vagy gáz. :D

Nyugodtan festheted a hajad ammonia mentes hajfestékkel. Szerintem a Casting jó.:) De tényleg ne szőkére fest, az a legkárosabb.

2012. ápr. 6. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Jajj.. ammónia mentes festék sem kell, csak egy szellőzött helyiség. Semmi baja nem lesz a babának. Én egész terhesség alatt szellőztetés mellett festettem a hajamat is, szülés előtt a lakást is. Túlhordtam és makk egészséges a fiam.
2012. ápr. 6. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:

nyugodtan festesd be.de tényleg ne szőkére.én is amúgy tegnap festettem.barnára:)

36 hetes km

2012. ápr. 6. 12:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat PFFFFFFF 9 hetet dekkoltam a terhespatológián a kórházban és ott nem sok fodrász volt. Nemrég jöhettem haza és már elkezdtem gondolkozni, hogy ha eddig kibírtam akkor már mind1.

egyébként nem nézek úgy ki mintha penészednék , lehet meglepődnél........erről ennyit

2012. ápr. 6. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Gyorsan menj el fodrászhoz és csináltasd meg! Én is kb ilyen terhesen voltam festetni, mert nem tudtam hogy baba után mennyi időm lett volna.

Esetleg kérj most világosbarnát, hogy ne legyen feltűnő a lenövés utána.

2012. ápr. 6. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!