2. babánál baj, ha 18 hetesen még nem érzem?
Figyelt kérdés
Az elsőt bis elég későn, kb 21 hetesen kezdtem érezni, de azt mondták, hogy a másodikat sokkal hamarabb fogom. Most 18 hetes vagyok, de semmi. 1 hete voltam dokinál, minden rendben a babóval, szóval remélem nem emiatt nem érzem, hogy baj lenne, de akkor is aggódom, hogy ez normális?2012. ápr. 6. 08:18
1/5 anonim válasza:
Ha azt mondta az orvos, hogy minden rendben van, akkor ne izgulj. :) Mozog ő csak még te nem érzed. Szerintem 1-2 hét és ugyis érezni fogod. Felesleges ezen görcsölni.:))
2/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, mikora vagy kiirva szülni, mivel én is 18 hetes vagyok UH szerint és még az orvos nem mondta hogy mikor fogok szülni, igaz még nem kérdeztem. Jövő héten megyek megint UH ra, de kiváncsi vagyok.
3/5 anonim válasza:
Nem baj, hamarosan fogod.
Te legalább nem kezdtél el képzelődni 9 meg 11 hetesen...
4/5 anonim válasza:
Sziasztok, én is 18 hetes vagyok a 3. babával, és még én sem érzem konkrétan.
Szeptember 5-re vagyok kiírva.
Pedig vékony vagyok, 60 kg most, tehát elvileg már lehetne érezni.
Én nem aggódok, babával minden rendben :)
5/5 anonim válasza:
Nem baj.:)) Nem sokára úgyis érezni fogod. Ne izgulj! Boldog Babavárást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!