Második babánál,2 éven belül, sokkal nagyobb volt a hasad 14 hetesen?
Nem:)
Nagyon sokáig nem látszott, hogy jön a tesó. Aki tudta mit kell keresni, az észrevette.
Félidősen volt akkora pocakom, mint más első babásnak 14hét körül.
7 hetes vagyok, 1 kilot fogytam, és vág a gatyám derékban, kényelmetlen
a férjem azt mondta nem látja, de már most érzem. ha eljutok a bébivel a 14. hetig, hat szerintem mar reg terhesgatyót fogok hordani
Nekem is kicsit hamarabb látszodott a második babával a hasam, de nem volt nagy. Végül nem volt nagyobb- sőt kisebb lett a hasama terhesség legvégére, mint az elsővel.
Most várom a harmadik babát, 10hetes vagyok.
5-6hetesen puffadtam sokat, és akkora hasam volt- meg is ijedtem, hogy úristen- nemááá, ez már terhespocak, ennyi idősen?? De ez elmult, fogytam 2kg-ot azóta és most semmi hasam sincs. Nem hányok, meg nem vagyok nagyon rosszul sem- nem tudom mitől fogytam. ??
Viszont esténként és éjszakánként iszonyat farkaséhség jön rám- de ilyenkor semmit sem eszem már- gyorsan lefekszem aludni. :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!