Akinek 32 hetesen 2kg volt a babája az a babuci végül hány kilóval és cm el született?
31 hetes uh-on volt a lányom 1800g.
4 nappal a kiírás előtt született, 3730g és 54cm volt.
Hu, erre én is kíváncsi vagyok, 2200 gramm volt 32 hetesen, és 47 cm. :) Az orvos 3,5-3,8 kg-ra saccolta a tapasztalatai alapján, és olyan 54 cm-re. Majd meglátjuk... :)
34 hetes km
32 hetesen 1950g volt, 40+4-re született 3460-al és 53cm-el.
Az 56-os ruhák kb. 2 hónapos koráig voltak jók rá.
ez jó kérdés :)
kislányom 32 hetesen 1900 gramm volt,mindig mondta az ultrahangos nőci hogy hosszú combú lesz mert mindig hosszú volt a combcsontja a méréseknél.
aztán mikor megszületett teljesen átlagos súllyal 3250 grammal 51 cm-rel akkor kiderült hogy nem is a combikája hosszú hanem a dereka :D
bocsánat entert ütöttem véletlenül.
szóval a dereka volt hosszú, és még a 56 -os ruci is nagy volt rá, mondjuk 2900 gramm körül hoztuk haza a kórházból lehet azért.. ki tudja, de egészséges nagylány 2 éves, és most várjuk a kistesót 9.dik hétben vagyok :)
minden jót.
Nekem 28 hetesen volt 1680 gramm.
41.hetre szuletett 4250 grammal es 59 centivel!
En valahogy megereztem,mert kb 3 db 56-os bodyt vettem neki,a tobbi mind 62-es.
En ugy voltam vele hogyha nagy,abba bele tud noni,de ha kicsi,akkor csak penzkidobas volt!
Most 6 hetes es amugy ramegy meg az 5
6-os body is, de van olyan 62-es ami meg mar nem!Ugyhogy abszolut fugg a tipusatol is.
Na meg pamutbol vannak,az meg nyulik amennyit kell!
Szerintem hallgass az anyai megerzesedre es ha ugy erzed,akkor vegyel inkabb nagyobb rucikat,ugyis beleno seperc alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!