Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen habállagú hajfesték...

36 hetesen habállagú hajfestékkel lehet már hajat festeni?

Figyelt kérdés
A palette mousse color shake and color nevű hab hajfestéket használnám, amiben elvileg kevesebb (vagy nincs) a káros cucc (most nem jut eszembe, hogy melyik az). Szerintetek?
2012. okt. 26. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:

A 12. hétig nem ajánlják a hajfestést. Én a magam megnyugtatására színezőt használtam utána is, de azt rendszeresen, nem tudom mennyivel jobb választás...de én nagyon parás vagyok :)

De szerintem használhatod

2012. okt. 27. 01:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Egész terhességem alatt festettem a hajam, az első gyereknél is, és most is. Nem kell ezt túlreagálni, nem a 70-80-as években élünk.
2012. okt. 27. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!!A 12.hétig nem javasolják a hajfestést,utáéna is ha van rá lehetőség,ammóniamenteset keress,és használj.Az biztosan nem árt:-)Én is festettem a hajam terhesség alatt.
2012. okt. 27. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, nyugodtan lehet festeni, csak ne zárt térben. Legyen nyitva ablak, hogy a káros gőzt ne szívd be!
2012. okt. 27. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Én festettem kb 8 hetesen a hajam,és most festem szülés előtt 36 hetesen,jó szellős helyen kell és nem lesz baj.

És ha valaki úgy festi a haját hogy nem is tudja hogy terhes?annak se lesz baja

Szerintem a levegőben is van annyi káros anyag hogy 9 hónapig ki se lehetne mozdulni.

35 hkm

2012. okt. 27. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Na ez az, én is úgy gondolom, hogy ha pl a körúton várok öt percet a villamosra, az kb ugyanolyan mérgező, mint egy hajfestés, úgyhogy ha az "nem árt" akkor ez se.

Köszönöm a válaszaitokat!

Boldog babavárást!

2012. okt. 27. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!