A 24. heti vérvételnél a vért 3-szor veszik le? Vagy hogy is van? Illetve elég 2dl tej egy zsemle mellé? Meg a tejbe nemkell cukor ugye?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.2009. szept. 28. 15:33
1/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni hogy 23 hetes vagyok, és első babámat várom.
2009. szept. 28. 15:34
2/8 anonim válasza:
Nálunk Kétszer elösször reggel,de enni nem lehet,aztán utánna meg kell inni 2 dl cukros vizet és majd 2 ora mulva ujra vérvétel.8 honapos baba anyukája.
3/8 anonim válasza:
Szia!Felénk elmész ÉHGYOMORRAL reggel egy vérvételre,majd hazamész és megeszel 1 db zsömlét 2 dl tejjel(nem cukros).2 óra múlva vissza blattyogsz és leveszik a terheléses vért.Ennyi:)
4/8 anonim válasza:
Szia! Nálunk is a cukros víz módszer van. Éhgyomorra kell menni, leveszik a vért, aztán megiszod a cukros vizet, utána két óra múlva ismét leveszik a vért.
5/8 anonim válasza:
Én pont ma voltam. Reggel éhgyomorra mentem, vettek vért és megszúrták az újjam hegyét is, hogy megnézzék a cukrom (hagyományos cukormérővel). Aztán vinnem kellett meleg fekete teát, abba a cukor és tehettem bele citromlevet. Megittam (így egész jó volt, bár jó sok citromlét tettem bele biztos ami biztos alapon). 2 óra múlva visszamentem és a másik karomból is vettek egy kis vért, aminek holnapra lesz meg az eredménye.
6/8 anonim válasza:
Szia! Először éhgyomorra kell menned, vesznek vért és utána meg kell enned egy szendvicset és meg kell innod 2 dl tejet. Utána 120 perc múlva újabb vérvétel következett! Mindezt akkor, ha ilyen vizsgálatot jelölt meg a védőnőd! Na nekem ilyet jelölt meg, de a nőgyőgyászom nem fogadta el, így meg kellett csináltatnom a cukros vizes dolgot is! Azt mondta annak reálisabb az eredménye! Ebben viszont igaza van, ha jól belegondolunk, mivel az mindenkinél ugyanaz, még szendvics, vagy tej, lehet más is! Csak hát elég szörnyű volt utána, mert mindig vissza akart jönni a cukros cucc! Nagyon fontos, hogy citromot nyomjál bele, mert szerintem csak úgy lehet meginni!:(
7/8 anonim válasza:
Nálunk a két óra várakozás alatt még sétálni sem engednek, erre külön felhívták a figyelmünket. Ja, és a cukros víz verzió van itt is.
8/8 anonim válasza:
Szia! Ha a cukrot zsemlés terheléssel nézik, akkor veszel egy kis dobozos tejet, vagy viszel otthonról 2dl-t egy üvegben, semmi cukor nem kell bele és 1db zsemlét. Először leveszik éhgyomorra a vért, majd megeszed a zsemlét a tejjel, vársz 1 órát és utána mégegyszer vérvétel.
Ha cukoros vízzel nézik a cukrodat, akkor ott keverik ki a cukrot a vízzel és ha megittad, akkor 2 óra mulva vesznek újra vért. Nekem volt mindkét fajta vizsgálat, a cukros vízből nekem fél litert kevertek és citromot tilos volt beletenni, sőt benn kellett meginni a vérvételes helyiségben, de nem volt vészes, csak a mennyisége.
40hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!