Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A farcsontom nagyon fáj,...

A farcsontom nagyon fáj, néha? Alig bírok felkelni, de állandóan érzem, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Készülödik a szervezet a szülésre folyamatosan? vagy csak érzékeny vagyok? már kb a 13 hét óta fáj. most 20 hetes vagyok
2013. máj. 3. 13:39
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és még annyi ha törökülésben vagyok, alig bírok aztán feltápászkodni úgy feszít szét.... :-))
2013. máj. 3. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig fáj, ilyen szúró ,belenyilalló érzés. Ha sokat sétálok, a szeméremcsontom is fáj, mintha feszítené valami. 21 hetes vagyok.
2013. máj. 3. 13:41
 3/9 A kérdező kommentje:
uh. jó hogy más is van így, nem hallottam még ilyet, senkitől/ pedig tanácsadó akad bőven/ :-)))
2013. máj. 3. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nyom egy ideget a baba.

Örülj neki, hogy még tudsz törökülésbe ülni... :)

Boldog babavárást.

34 hkm

2013. máj. 3. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tágul a medence... Nekem is fájt egy ideig. 31hkm
2013. máj. 3. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is már úgy 14. hét óra fáj.. először csak a csípőmnél a combcsont forgónál, és csak, ha feküdtem, nem tudtam volna megfordulni annyira...

Na most már fáj a szeméremcsontom is vagy 10 hete, és úgy egy hete akkor is ha állok, ha fekszek, ha sétálok... szóval mindenhogy... :D

Nem mondom, hogy erősebben fáj, bár lehet, de inkább az, hogy most már bármit csinálok fáj...

Az ágyban egyszer annyira fájt, hogy azt hittem, megszülök, és komolyan sírtam is... sokszor elgondolkozok, hogy ha ez így fáj, hogy fogom bírni a szülést?? :D

Nekem a torna sokat segített!!!!! Tudom javasolni erősen!! Lehet hogy közben nem túl kellemes, de nekem nem is fájt utána szinte egyáltalán!

Sajnos én most már nem tornázhatok...

27 hkm

2013. máj. 3. 13:52
 7/9 A kérdező kommentje:
igen, igen először nekem is úgy volt hogy alig bírtam lemászni az ágyról... csak néztem mi a fene van kb egy hétig főleg este, de azóta jobb csak néha érzem. lehet már felkészül a testünk és ha ott leszünk szülésnél már csak tolni kell és kinn lesz a babánk:-))) hátha
2013. máj. 3. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a 30. héttől fájt a 36. hétig, de annyira, hogy úgy kellett kapaszkodva és előrehajolva lépkednem. Amikor a dokihoz mentem ő azt mondta, hogy valószínű egy ideget nyom a baba, alig bírtam felfeküdni a székbe, úgy tolt fel az orvos, és nekem lesugárzott a jobb lábamba is. A 10 lépcsőfokot a lakásig percekig tettem meg, mert sírni tudtam volna a fájdalomtól. Nagyon rossz volt. Aztán egyszer csak mintha elvágták volna, gondolom elmozdult a baba.

Próbáltam volna tornázni, erőltettem a dolgot, de olyan fájdalmaim voltak, hogy a könnyeim potyogtak. De elmúlik és ez vígasztaljon téged is!

További szép babavárást, mikorra vagy kiírva?

2013. máj. 3. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:

8as!! Én most vagyok 30 hetes és pár napja ugyanaz van nálam is amit leírtál, tényleg, mintha én írtam volna. Használtál rá valamit? Remélem nem fog hetekig tartani, mert semmit nem tudok így csinálni!

Bocs az offért kérdező, már volt egy válaszom, a farokcsont fájdalom teljesen más, azt is átéltem.

2013. máj. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!