Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23-24-25 hetesek hogy álltok...

23-24-25 hetesek hogy álltok a hízással? Hogy vagytok? Ti is állandóan álmosak vagytok?

Figyelt kérdés
Köszi!!
2013. ápr. 15. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:

24+1 hetes vagyok, plusz 6 kg-nál járok.

nem is álmos, hanem inkább csak állandóan fáradt vagyok, köszönhető ez annak, hogy az éjszakák egyre kényelmetlenebbek és nem igazán pihentetőek.

2013. ápr. 15. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Ma kezdem a 24. hetet es 4,9 kg-val vagyok tobb, mint az elejen.

En nem vagyok faradt, bar ejszakankent nagyon rosszul alszom, folyton felebredek, nekem inkabb folyton ehetnekem van. Pedig egyaltalan nem vagyok eges, es igy nagyon rossz.

Amugy tele vagyok energiaval, legszivesebben non-stop porognek, csak sajnos a hasam egy ido utan feladja es elkezd kemenyedni.

Ez is rossz, mert en tokre mennek es csinalnam, de nem tudom.

2013. ápr. 15. 10:14
 3/3 anonim ***** válasza:

25hetes vagyok, és kevesebb vagyok 5 kilóval.

Jól vagyok köszi, csak hamar elfáradok, és Én is állandóan álmos vagyok :)

2013. ápr. 15. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!