Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy nincs szexuális...

Normális, hogy nincs szexuális étvágyam a tehesség első 12 hete alatt?

Figyelt kérdés
2007. szept. 17. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem! Sőt kifejezetten idegesített a közeledés.

De ne izgulj elmúlik! Utána sokkal jobb!

2007. szept. 17. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem sincs pedig szerettem a sexet! Viszont nekem megsínyli a párom:( Remélem nemsokára visszatér a kedvem:)

Boldog babavárást!

2007. szept. 17. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális! Nekem nagyon komoly hányingerem volt 16 hetes koromig. Tudat alatt az anya félti is a terhességét, ez is blokkolja a nemi vágyat.Arról nem is beszélve ha fáradékonyabb. A közép időszakra szokták tenni azt az időt amikor egy kicsit jobban van kedve a kismamának összebújni. Nekem az elsővel így is volt, de most a másodikkal az egész terhesség alatt (most vagyok 35 hetes) se kívántam. Szerencsére a férjem megértette és viszonylag jól tolerálja.
2007. szept. 18. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Abszolút az, nekem sincs, igyekszem a párom máshogyan "elkényeztetni", de a folyamatos 24 órás hányinger sokszor ezt is megvétózza. Remélem, változik majd ez is, mert én is igényelném, de valahogy nem esik jól. Ne aggódj, s gratulálok!
2007. szept. 24. 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:
30.hetes terhes vagyok de egész terhességem alatt egy kezemen megtudnám számolni hányszor szeretkeztünk már szerintem nem is fogok teljesen megértő hisz tudja mi van velem volt hogy ő mondott ezért nemet
2009. ápr. 22. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!