Másnak is azt mondta a doki, hogy a terhesség első harmadában ne éljen szexuális életet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 08:49
1/14 anonim válasza:
Szia!
Lehetséges hogy ezt ajánlja,mivel az első három hónap kritikus időszak.Pihenj sokat.
Boldog babavárást!
32 hetes kismama
2/14 anonim válasza:
...Hozzáteszem,ha a lepény fedi a méhszájat,akkor még későbbre is ezt fogja mondani
3/14 anonim válasza:
Egyetértek az előttem íróval. Nem ok nélkül mondta a doki, hogy nem lehet szexelned. Tartsd be, a baba biztonság többet ér.
4/14 A kérdező kommentje:
Minden jó helyen van! Csak érdekel, hogy nektek is ezt mondta?
2009. jún. 12. 09:04
5/14 anonim válasza:
Nem,nekem végig lehetett nemi életet élni az elsővel is és most a másodikkal is eddig.
Valószínű,h valami bajt látott a dokid.
10 hetes
6/14 anonim válasza:
Első terhességnél egyik vizsgálaton volt két csepp vér, ezért letiltott minket két hétre (se előtte se utána semmi vérzés). Ettől tök függetlenül elhalt a terhesség később, így a másodiknál automatikusan letiltott minket...
8/14 anonim válasza:
Nekem azt mondta, hogy miért ne lehetne. Aztán viccesen, de mostmár minek?
Érdemes az orvos tanácsát megfogadni, nehogy baj legyen, aztán csak magad okolod, hogy miért nem hallgattál rá.
Nekem volt egy elhalásom 9 hetesen, most nem nagyon ugrálok a szexért.
9/14 anonim válasza:
Nem volt elozmenye amiert eltiltott?Engem eltiltottak,mivel mar volt 2 vetelesem.Neked volt valami baj?
10/14 anonim válasza:
Hát nekem nem mondta de 'természetes' volt mert sajna én a 8. héttől barnáztam a 12. hétig. A gyógyszer hatására elmúlt így a 13. héttől szabad utat kaptunk bizonyos feltételekkel: csak óvatosan, ha fájna v. kellemetlen lenne akkor hanyagoljuk; valamint az ondó ne menjen be mert ez méhösszehúzódást elősegítő anyagot tartalmaz; ja és azért ne essünk túlzásba. Hát mi megfogadtuk a tanácsokat de mivel nem volt valami kellemes érzés ezért maradtak az 'egyéb dolgok', de ez is jobb mint a semmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!