Kamaszok! Szüleitek tudtak az első csókról, esetleg első szexuális együttlétről?
Elmondtátok a szüleiteknek, vagy el fogjátok mondani, hogy: anyu megtörtént életem első csókja xy-al?
És ha igen, akkor mit szóltak hozzá, hány éves voltál akkor?
Az első csók idén júniusban volt kb... iszonyatosan sz*r volt!! :D Mondjuk a csaj miatt mert nem is szerettem meg nem is tetszett és nem is annyira szép :S Szex még nem volt csak lesz*pott :D de kettőnkön kívül senki nem tud róla. Hacsak ő el nem mondta valakinek.
17f
egyik se volt de nem is fogom mondani
14/f
Nekem sem volt még egyik se, de én sem fogom elmondani a szüleimnek, hogy jajj, képzeljétek el, smároltam!
Ha rákérdeznek nem hiszem, hogy letagadom majd...Esetleg akkor, ha valaki olyannal fog történni, akit nem bírnak.
13/L
Nekem sem volt még.(:
Amit nem is sajnálok..majd megtörténik, ha meg kell történnie. (Mármint csók, mert szexuális életem nem lesz még biztosan 3 évig.)
Én nem kötöm csak a legjobb barátnőm orrára majd. Anyukám úgyis azt mondja, hogy 14 éves koromig várjak a fiúkkal.. (Ami lehet hogy meg is lesz, mert még nem volt sose barátom.) De ha rákérdez, elmondom neki..de amúgy, nem hiszem. 13L
Nekem még egyik se volt, de szerintem az első csókot nem fogom elmondani az úgysem érdekli őket.Viszont mielőtt lefeküdnék a barátommal azt azért tudatnám velük, hogy menjünk el nőgyógyászhoz stb.
14/L
Hát nem igazán emlékszek,hogy így konkrétan elmondtam volna neki,de tudja.Meg beszélgetünk ilyenekről.
A napokban éltem meg az első szexuális élményem,és most azt szeretném neki lassan beadni.Még nem tudom hogyan,de majd csak lesz valami.Mindig van valami :)
14L
(nyugodtan lehetek az életkorom miatt beszólogatások tárgya,nem érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!