Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Szüleitek tudtak az...

Kamaszok! Szüleitek tudtak az első csókról, esetleg első szexuális együttlétről?

Figyelt kérdés

Elmondtátok a szüleiteknek, vagy el fogjátok mondani, hogy: anyu megtörtént életem első csókja xy-al?

És ha igen, akkor mit szóltak hozzá, hány éves voltál akkor?

2010. dec. 27. 13:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Még egyik sem volt.

A csókot nem fogom elmondani, ahogy ők ismernek, biztos azt gondolják, már rég túl vagyok az első csókon.

A szexet nem tudom ... én cikinek érezném ezt így elmondani nekik.Bár ha lesz barátom egy idő után úgy is rákérdeznek majd, akkor viszont nem fogok hazudni.

15/L

2010. dec. 27. 18:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen csókolóztam először és rögtön elmondtam anyukámnak.
2010. dec. 27. 19:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 1,5 éve csókolóztam először, és nem tudnak róla a szüleim. Igazából azt se tudták, hogy barátom volt, szóval szerintem nem sejtik, most már nem is fontos. Azóta nem volt kapcsolatom, arról már valószínűleg tudnálak, de ott se hiszem, hogy bejelenteném, hogy "képzeld anyu, megcsókolt" vagy hasonlók, pedig ahhoz képest elég jó a kapcsolatunk.

16/L

2010. dec. 27. 19:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem a lányom mindenről beszámolt.Először 12 évesen csókolózott és 14 évesen ( 1 éve) vesztette el a szüzességét.Mindenről tudtam,még mielőtt bekövetkezett volna,mert várható volt.

Mindenki máshogy neveli a gyerekét,de azért érdemes szerintem beszélgetni vele,lehet hogy már rég nem szűz,csak elfelejtett beszámolni :-)

42.N

2010. dec. 27. 21:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Az első csókomat nem mondtam el, mint ahogy az első barátomat sem. Nincs értelme, 2 napig tartott az a kapcsolat, de nagyon rossz volt, nem szívesen emlékszem vissza rá. Azóta nem volt senkim, de ha lesz valaki olyan, akit tényleg szeretek azt el fogom mondani.

A szüzességem elvesztését is el fogom mondani, bár még 1-2 évig nem tervezem elveszíteni. De anyu azt mondta, hogy azért szóljak előtte, menjünk el majd a nőgyógyászhoz. :D Ez nekem sokat jelent, hogy számíthatok rá. :)

15/l

2010. dec. 27. 22:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem, én nem kérdezgetem őket erről, ők sem engem

17/L

2010. dec. 28. 00:13
 17/19 anonim ***** válasza:

A csókról tudnak (onnan hogy bele olvastak a naplómba -,l,,)

De nem mondtam volna el... és ezek után biztos is hogy semmit sem fogok!

2010. dec. 28. 13:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Csak én vagyok az egyetlen aki mindent megdumál az anyujával? :D

ő tud az első csókomról (egy éve volt asszem.. de lehet hogy másfél) mondjuk nem rögtön mondtam el neki hanem vártam vele egy kicsit. ^^ apunak meg félek ilyet mondani mert ki tudja mit művelne a pasijelöltekkel.. :P

bár azt kétlem hogy a szüzességem elvesztéséről beszámolok majd nekik..

2010. dec. 28. 13:44
 19/19 anonim válasza:

én a legelsőt nem mondtam el neki, aztán viszont kimentem Törökországban és ott volt a 2. azt már elmondtam.. nagyon kedves volt sőt még viccelődött is ez 12 éves koromban volt.. (:

15/L

2010. dec. 30. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!