Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő múlva indult be a...

Mennyi idő múlva indult be a szülésed az alábbi tünetek jelentkezése után?

Figyelt kérdés

Eddig több napos székrekedéssel kűzdöttem, de ma lazább széklet kétszer (nem hasmenés).

Ma a szeméremcsontom is fájt egy kis menzis érzéssel. Eddig csak keményedtem sokat. Eddigi kívánósság (vagy ehetnék) megszünt, csak muszájból ettem hogy ne legyek rosszul.

38 hetes vagyok, második baba, az első végig faros volt és csak keményedtem de semmi más pansszom nem volt, programozott császár lett, és a szülés nem indult be, így nem tudom milyen előtte. Most természetes szülésre készülünk.

2013. ápr. 30. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, alábbi tüneteim nem voltak sosem, pedig háromszor is szültem. :o)

Viszont nagyon szurkolok Neked, hogy hamarosan kezedben tartsd a kicsidet!

Tudom, a vége a legnehezebb.

Kitartás, és hidd el, felismered majd, ha indul!

2013. ápr. 30. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ez a széklet fura, 30.héttől vasat szedek, és àltalában 1-2 napig nincs is széklet, ma meg többször.
2013. ápr. 30. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:

És nem ettél valami olyasmit ami meghajtott?

De persze ne legyen igazam!

(Én a harmadikat durván túlhordtam, és minden "jelet" már megfigyeltem, de hiába, az utolsó hetek borzasztó várakozásban teltek, és jel ide vagy oda, akkor indult be, amikor nem számítottam rá egyáltalán)

2013. ápr. 30. 22:14
 4/5 A kérdező kommentje:

A szokásosat ettem, semmi újat.

Amit még észrevettem, hogy puffadtabbak az ujjaim, pedig nem vizesedek. Vagy ez vizesedés?

2013. ápr. 30. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

39. hetes vagyok. Pár napja hasonlóak a tüneteim mint neked. Az ujjaim is puffadnak.. tegnap reggelre a lábfejem már szinte feszített. (Állítólag ha az utolsó héten nincs 1-2 kg hízás, akkor nincs nagy baj.) Tegnap kifaggattam az orvos, szerinte nyugodjak meg, minden rendben van. A vastól megváltozik a széklet állaga és a színe is. A keményedés és menzi szerű fájás is állítólag természetes.

Gondolom már te is nagyon várod, hogy túl legyél rajta. :) Nekem császár lesz, jövő héten. Nagyon izgulok.

Kislányt vagy kisfiút vártok?

2013. máj. 1. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!