Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit ettél közvetlenül szülés...

Mit ettél közvetlenül szülés előtt? Mennyivel? Okozott ez problémát? Hány órakor indult meg a szülésed?

Figyelt kérdés

2013. febr. 12. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik szülésem napján sem tudtam enni, sőt az első elött 2 nappal nem bírtam inni-enni, sikeresen ki is száradtam a szülés végére.
2013. febr. 12. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Én az első szülésemnél jártam úgy hogy mivel már 8 napja túlhordásban voltam így mindent bevetettem a lépcsőzéstől a szexen át a fűszeresig. Gyrost ettem jó csípősen este 8kor....mondván ha ez nem akkor semmi...na hajnali 1kor iszonyú erős fájdalmakra keltem, azt hittem a csípős a ludas, ment a hasam, hánytam vagy 2szer aztán világossá vált hogy ezek bizony fájások be a kórházba és 7kor született a fiam. De borzasztó volt mondanom se kell a gyros visszafelé...:(((

A második harmadik szülésemnél már direkt csak kímélőket ettem az utolsó napokban tehát mintha mondjuk diétáznék, keksz, abonett, sovány felvágott, joghurt krumpli tehát ilyesmik, de nem is nagyon volt étvágyam mondjuk.

2013. febr. 12. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Én este 6 körül ettem szalámis pizzát. Nagyon jól esett. Éjfélkor elkezdett szivárogni a vizem, másnap délre lett meg a lányom. A végén már kaptam infúziót, hogy ne száradjak ki.
2013. febr. 12. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem pont egy profitterol fogyasztása közben ment el a magzatvíz este. Semmilyen problémát nem okozott, csak esetleg annyi gáz volt, hogy nem tudtam megenni az egészet, mert hirtelen annyira izgatott lettem... :)

Ez este fél kilenckor volt, 2:44-re meg is lett a babám. Könnyű szülés volt.

2013. febr. 12. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
d.u 4-kor még ebédeltem (kicsit megcsúsztunk), húslevest, barna rizst zöldséggel. 7-kor indultunk a kórházba.
2013. febr. 12. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első szülésem éppen egy éttermi vacsora közben indult be. Mivel azt hittem, ezek csak jóslók, megettem az összes kaját, jól belaktam. Kb. 9-fél 10 körül vacsiztunk, 10-kor már indultunk is a kórházba, mert addigra tágulásos vérzésem is volt. 2-kor már meg is született a baba. De nem volt gond, mert vajúdás közben minden kijött belőlem... :-)
2013. febr. 13. 08:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy előtte mit ettem azt már nem tudom, de kb 24 órával a szülés előtt lehetett ez. Ugyanis a vizem éjjel folyt el, és másnap délután született meg a lányom. 1 tábla milkát megettem vajúdás közben, de ennyi. A férjem meg burger kingbe szaladt le reggelizni, mert nem bírta már tovább :)
2013. febr. 13. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!