Terhesen lehet műkörmöm vagy gél lakkot feltetetni?
Igen, lehet. Én is érdeklődtem a körmösnél, és mondta, hogy ezekben a szerekben nincsen semmi olyan anyag, ami a szervezetre káros/mérgező lenne, még terhesség esetén sem. A használt szerek 99%-a nem jut a szervezetbe, a maradék 1% pedig tökéletesen ártalmatlan, javarészt a szerekben hozzáadott víz az. Én most vagyok 24 hetes, terhesség előtt is, és alatt is van műkörmöm, a baba tökéletesen egészséges, imádjuk, első az egészsége. Így ha ártalmas lenne, akár csak bizonytalan mértékben is, rögtön leszedettem volna.
Arra figyelj, hogy szülésnél ne legyen hosszú, szögletes körmöd, és a körömház pedig látszódjon! Az előbbiek a babaápolás miatt fontosak, utóbbi pedig azért, mert a szülés alatt folyamatosan nézik a körmöket, mert ha baj van, azokon is jelentkeznek a tünetek rögtön, így az orvosoknak látniuk kell a körmeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!