Ártalmas a magzatra, ha műkörmöm van?
Úristen!
Szerintem a műkörmödre ártalmas a magzat inkább!
Szerintem egy anya ennyi ésszel ártalmasabb.
Egyébként árulja már el valaki, lehet pontot kapni kérdés kiírásért vagy miért van ennyi ostoba kérdés? Vagy verseny van, ki tud nagyobb hülyeséget kérdezni?
Elmondanám, hogy amikor anyum terhes volt öcsémmel '95-ben, a védőnő azt mondta neki, hogy lehetőleg ne lakkozza a körmeit, mert ártalmas lehet a babár az az anyag ami felszívódik belőle. Én is hülyeségnek tartottam/tartom, de lehet, hogy a kérdező is kapott ilyen információkat! Nem tudom mennyi igazságalapja van, de tanult embereknek hajlamos hinni az ember.
Nem kellene mindenkit hülyének nézni, ha olyan kérdést tesz fel, ami neked egyértelmű vagy semmiség. Nem kell rá válaszolni és kész! Szerintem ahogy ti sem a kérdezőre, ő sem kíváncsi rátok!
hát szerintem meg pont ezért nem ér semmit már ez az oldal, mert
1. ez ostoba kérdés
2. ha valakinek van internet, miért nem használja a google, és esetleg hozzáértő válaszát olvashatja
3. itt is van kereső, csak be kell írni: műköröm és legalább 5 ilyen kérdést kidob, miért nem olvassa el az ottani válaszokat?
És igaza van, aki azt írta az ilyen kérdések elnyomják a valóban tanácsot kérő és fontos kérdéseket.
Azokra senki nem válaszol, mert meg sem találja őket az ember, csak az ilyeneket. Amiken látszik, hogy kemény fejtörés után, csak azért írták ki őket, hogy legyen kiírva kérdés. De ha valakinek nincs értelmes kérdése, miért foglalja a helyet? Igen tudom itt írták a 3 pontért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!