Ártalmas a magzatra, ha műkörmöm van?
Valóban buta kérdés, de...
Ez egy kérdezős oldal, és bármit lehet kérdezni, még ezt is. Amúgy meg velem leszedette a dokim a műkörmöt. Nem azért, mert a babának ártalmas, hanem mert a köröm nagyon sok mindent elárul, pl vitaminhiány és társai. Nem beszélve arról, hogy ha véletlenül sürgős beavatkozásra van szükség, és műteni kell, az ujjadra csatolják fel a szerkentyűt (tuti, mert barátnőm is így járt), és nem túl kellemes, ha ott kell lecsípni a köröm végét. Nem beszélve arról, hogy amíg a műköröm elkészül, mennyi körömpor száll körülötted, és a szagok sem túl egészségesek még egy nem terhesnek sem.
Szia!
Nem buta kérdés, én is feltettem volna, ha más nem teszi! Amúgy nekem is van műkörmöm, az eredeti elég csúnya és gyengécske, csupán ezért, nőiesebbnek érzem magam tőle...na nem 1km-es műkapáról van szó...viszont én úgy gondolom, hogy a szülés előtt 2-3 hónappal már nem lesz, mert a kórházban tényleg a körömből állapítanak meg sok mindent! Addig pedig nyugodtan lehetsz csinos kismama:D;)
Amúgy én úgy jártam, hogy a szép szőke hajamat is le kell növesztenem, mert nem engedi a doki, hogy befessem, de ennyi belefér;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!