Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miket ír fel a gyermekorvos a...

Miket ír fel a gyermekorvos a terhesség 36. hetében? Ezek kb. mennyibe kerülnek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Popsikrém,fürdetőkrém,lázcsillapító kúp,alkohol.Nálunk ezeket írta fel talán 2500ft körül voltak,nem emlékszem pontosan már.
2013. ápr. 30. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után írta fel, a párom ment érte, kb.5-6000 Ft.
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekünk ezt születése után írta fel mind a két gyereknél és 6 ezer körül volt.
 4/11 anonim ***** válasza:
6 ezer ft volt nálatok?Miket írtak még fel?
2013. ápr. 30. 17:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Alkohol, popsikrém, fürdető tényleg olcsó, de van D vitamin, meg azt hiszem Konakiont is ekkor írja,ezek drágábbak.
2013. ápr. 30. 17:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Jaj tényleg,ezeket el is felejtettem.:)
2013. ápr. 30. 17:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy a szükséges dolgokat már a szülés előtt feliratja a dokival, de akkor nem jutott eszembe, hogy megkérdezzem mégis miket írnak fel.
2013. ápr. 30. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Fürdető, popsikrém, mosakodó, lázcsillapító, görcsoldó, k vitamin, d vitamin. Nekünk ezeket írta fel, de csak a szülés után.
2013. ápr. 30. 18:48
 9/11 anonim ***** válasza:
fürdető helyett testápolót akartam:) amit mondjuk egyszer nem használtunk.
2013. ápr. 30. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem azt javasolta a védőnő, hogy a gyógyszertárban vegyek egy lázmérőt, alkoholt, popsikrémet (halszagú állítólag nagyon jó), babaszappant (egyszerűt) és szintén a gyógyszertárban kérjek olíva olajat. Szerinte ne költsek mindenféle illatos kencére, amiket reklámoznak, mert ezek tele vannak vegyi anyagokkal, ami nem tesz jót a babának. A vitaminokat és egyéb dolgokat pedig majd állítólag felírja a gyermekorvos a szülés után.
2013. ápr. 30. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!