9+5 hetes terhességemet mai UH-n elhaltnak nyilvánították.21 mm-es CRL most,2 hete pedig 14 mm-es, akkor voltam 7+5 hetes és a doki azt mondta minden rendben?
én biztos elmennék máshova is amugy nem velem történt de hallottam ilyenről hogy már meg volt a mütét időpontja de az anyuka még elment máshova és élt a babája!szivből kivánom hogy nállad is tévedés legyen hiszen nőtt engem ez biztatna,ha mégsem akkor viszont sok erőt és kitartást!majd azért irdd meg légyszi ha lesz valami fejlemény
35hkm
Szia. Nagyon sajnálom, hogy ez történt! Nekem a 8. héten volt ez. Mondjuk SZTK mondta, hogy elhalt, küldött műtétre, de aznap elmentem magánba a Hepinet-hez és gyönyörű erős szívverést láttak!
Szerintem nézesd meg mással is! Hátha...
Köszönöm a támogatásokat!
Csütörtökön megyek vérvételre és konzultációmra az orvosomhoz, ahol mindenféleképpen fogok kérni még egy UH vizsgálatot.
Kedves Kérdező!
Megírnád, hogy mi volt? Mégis élt a babád? Sokszor hallok olyat, hogy elromlik a gép, vagy csak nem találják meg vele, mert gyenge a készülék... Nagyon remélem, hogy Veled is ez volt! Írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!