Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25-26 hetesek Ti energikusak...

25-26 hetesek Ti energikusak vagy fáradtak vagytok?

Figyelt kérdés
Én fárdt és álmos vagyok állandóan..Ti hogy vagytok ezzel ???
2013. ápr. 29. 16:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ne veszekedjetek lányok !! ezen kár !!!

lesz vérvételem a héten,abból majd kiderűl hogy minden oké-e...

minden esetre ma is földön túli fáradtságot érzek :SS....

2013. ápr. 30. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
nem mondtam hogy szedjen vasat te ősanya! Csak felvetettem hogy lehet az is baj kérdeztem hogy vérkép e jó volt -e? értelmezzed a kérdést inkább te érthetetlen. Kérdező remélem megoldodik a fáradságod előbb - utóbb :-))) Inkább majd a dokit kérdezd ő biztosan tudja mi a teendő... Boldog babavárást kívánok mindenkinek!
2013. ápr. 30. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Mondd, te normális vagy? Tudod, kit ősanyázzál, remélem, a nyolc általánosod azért megvan, mert te nagyon félreértettél valamit. Ha nem vetted volna észre, én írtam, hogy nem akartam sértő lenni és elnézést kértem, eszem ágában nem volt senkibe belekötni. Nem neked írtam le a kiselőadást, hanem annak, akinek esetleg hasznos lenne. A kisebbségi komplexusodat lehet kezelni kellene.

Sok sikert, kérdező, remélem, rendben lesznek az értékek és a fáradtság csak a terhesség miatt van.

2013. ápr. 30. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem nekem írtad?!!!! kihangsúlyoztad hogy 4 es!!!!! Mindegy hagyjuk is. Biztos félreértettem én is valamit akkor, én is elnézést kérek ha nem ugy szántad, biztos érzékenyebbek vagyunk a babánk miatt:-))) remélem ebben egyet értünk, boldog babavárást neked is.
2013. máj. 1. 08:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja és megvan a 8 általánosom még több is van egy pár sulim... gondolom ezt sem sértésnek szántad? :_)
2013. máj. 1. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!