Ha faradtak vagytok szokott fajni a koldokotok koruli resz? Vagy az mitol lehet?
Eloszor megijedtem, mert azt hittem valamifele sérv miatt erzem a koldokom mellett azt a furcsa fajdalmat. Voltam a 20 hetes uh-on penteken, ott megemlitettem, de azt mondtak nem latnak semmit. Hallottam mar olyat, hogy attol is lehet, ha no a poci. Illetve, en a faradsagra is gondolok vagy ha sokat allok. A furcsa , hogy nem belul faj, hanem mintha a borom alatt ereznem.
Van valakinek errol valami tapasztalata, vagy velemenye?
Nagyon sokat fájt nekem is a köldököm a terhesség alatt, sőt még szülés után is egy darabig.
A terhesség vég felé totál el volt vékonyodva a bőröm azon a területen.
Szerintem azért van, hogy nő a Baba.
Szia!Én ugyanígy vagyok mint te már egy jó ideje,nekem is el van vékonyodva a bőr és baromi érzékeny.Szerintem a növekedéstől lehet én nem is mondtam az orvosnak,szerintem a sérvtől másképp fájna.Kitartás szerintem ez már jobb csak akkor lesz ha kint lesz a bébike.
33 hetes
Koszonom lanyok a valaszokat! Mindig olyan egyedinek erzem a problemaimat(ami hála, nincs sok), de ide leirva, latom nem egy sorstarsra talalok :)
Jo egeszseget kivanok, es kellemes unnepeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!