Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 év feletti kismamik! Ti is...

35 év feletti kismamik! Ti is állandóan fáradtak vagytok?

Figyelt kérdés
Vannak napok, amikor olyan nehéznek érzem a hasam, alig élek. Ez vajon a korral jár??? 20-25 éves koromig jobban bírtam, az igaz :)
2011. márc. 18. 15:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nem igazán voltam fáradt...35.5 éves voltam,amikor a 2. kisfiam született(igaz,a nagyobb fiam már 16 éves volt akkor).A szülés előtt 2 héttel,még dolgoztam,itthon is mindent én csináltam(120 nm-es ház,ablakpucolás takarítás,főzés,vasalás stb.),és még jógázni is jártam.De én ilyen típus vagyok,állandóan fel vagyok húzva.A kicsi lassan 3 éves lesz(én 38 múltam),és belevágunk még egy babaprojektbe...szerintem inkább alkati kérdés.
2011. márc. 18. 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia, én 38 vagyok 2. babával várandós és 15 hetes, nálam most kezd valamelyest szünni a fáradtság. az elején (6-14.hétig) volt olyan, hogy bealudtam, szinte beájultam és csak arra eszméltem, hogy a fiam a rendőrautóval üti a fejem, vagy épp ugrál rajtam...Volt, hogy szinte egész nap feküdtem...már amennyire lehet egy egy 18 hónapos mellett. Nincs általában alacsony vérnyomásom de most 80/50 volt ebben az időszakban.

Nekem nem volt furcsa mert az első várandósságom alatt is ez volt csak épp akkor dolgoztam végig...mint egy holdkóros :-) de aztán elmúlt úgy a 12. hét után.

Te mennyi idős várandós vagy?

2011. márc. 18. 18:51
 3/13 A kérdező kommentje:

21 hetes vagyok, de nem akar enyhülni. Az első fiammal 20 évesen csak az elején voltam ilyen fáradt, de az elmúlt.A vérnyomásom nekem is nagyon alacsony. Nem baj, inkább, mint hogy magas legyen. A kávét meg nem kívánom még mindig.

Köszi, hogy írtatok!

2011. márc. 18. 23:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia!

36 éves vagyok és a 4.babát várom(a többiek már nagyok 18,15,10évesek)23 hetes terhes vagyok és fáradékony,nem lusta csak előbb elfáradok,nincs annyi energiám mint huszon évesen!Néha olyan fitt vagyok,hogy egész nap pörgök,aztán meg akit kifacsartak!Lehet ettől az össze vissza időtől is már kivagyok most érzem a frontokat is ami soha életemben nem befolyásolt!Kitartást és nagyon boldog babavárást!

2011. márc. 19. 07:48
 5/13 TKI Ibolya ***** válasza:

35 vagyok én is és a harmadik babámat várom.Nem érzem magam fáradékonyabbnak mint fiatalabban.Mára vagyok kiírva de sehol semmi pedig még boltban is voltam ma cipeltem a csomagot.Egyébként nekem teljesen más tüneteim voltak most mint az első két terhességemnél:felfújódás,és már az elejétől állandó légszomj.Nem hiszem hogy ez a korral összefüggésben lenne.

40 hkm

2011. márc. 19. 09:49
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi! Pedig a felfúvódás és a légszomj nekem is új, csak ennél a terhességnél van.

Drukkolok neked, ügyes legyél, aztán írj, ha túl vagy rajta :)

2011. márc. 19. 15:24
 7/13 TKI Ibolya ***** válasza:

Szia! én volnék a 40 hetes kismama!

Még nem szültem meg de holnap indítják a szülést mert magas lett a vércukorszintem.Most ezért izgulhatok!

2011. márc. 22. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok:megy a DRUKK,kedves kismama!Ha majd eszedbe jutunk,és időd is lesz,írd meg,hogyan ment a szülés,és a babáról is várjuk az infókat!KÖNNYŰ,GYORS SZÜLÉST!
2011. márc. 22. 15:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi :))) De te is írj! :)
2011. márc. 23. 07:45
 10/13 TKI Ibolya ***** válasza:

Sziasztok!Meg van a babám.A szülésindítás nem fáj de utána a fájások sokkal jobban fájtak mint a másik kettőnél.Egyébként teljesen egészséges a kis fiam.3550 g és 53 cm és szopi bajnok!

Remélem a kérdező is jól van?Vagy babázol már?

2011. márc. 29. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!