35 év feletti kismamik! Ti is állandóan fáradtak vagytok?
Szia, én 38 vagyok 2. babával várandós és 15 hetes, nálam most kezd valamelyest szünni a fáradtság. az elején (6-14.hétig) volt olyan, hogy bealudtam, szinte beájultam és csak arra eszméltem, hogy a fiam a rendőrautóval üti a fejem, vagy épp ugrál rajtam...Volt, hogy szinte egész nap feküdtem...már amennyire lehet egy egy 18 hónapos mellett. Nincs általában alacsony vérnyomásom de most 80/50 volt ebben az időszakban.
Nekem nem volt furcsa mert az első várandósságom alatt is ez volt csak épp akkor dolgoztam végig...mint egy holdkóros :-) de aztán elmúlt úgy a 12. hét után.
Te mennyi idős várandós vagy?
21 hetes vagyok, de nem akar enyhülni. Az első fiammal 20 évesen csak az elején voltam ilyen fáradt, de az elmúlt.A vérnyomásom nekem is nagyon alacsony. Nem baj, inkább, mint hogy magas legyen. A kávét meg nem kívánom még mindig.
Köszi, hogy írtatok!
Szia!
36 éves vagyok és a 4.babát várom(a többiek már nagyok 18,15,10évesek)23 hetes terhes vagyok és fáradékony,nem lusta csak előbb elfáradok,nincs annyi energiám mint huszon évesen!Néha olyan fitt vagyok,hogy egész nap pörgök,aztán meg akit kifacsartak!Lehet ettől az össze vissza időtől is már kivagyok most érzem a frontokat is ami soha életemben nem befolyásolt!Kitartást és nagyon boldog babavárást!
35 vagyok én is és a harmadik babámat várom.Nem érzem magam fáradékonyabbnak mint fiatalabban.Mára vagyok kiírva de sehol semmi pedig még boltban is voltam ma cipeltem a csomagot.Egyébként nekem teljesen más tüneteim voltak most mint az első két terhességemnél:felfújódás,és már az elejétől állandó légszomj.Nem hiszem hogy ez a korral összefüggésben lenne.
40 hkm
Köszi! Pedig a felfúvódás és a légszomj nekem is új, csak ennél a terhességnél van.
Drukkolok neked, ügyes legyél, aztán írj, ha túl vagy rajta :)
Szia! én volnék a 40 hetes kismama!
Még nem szültem meg de holnap indítják a szülést mert magas lett a vércukorszintem.Most ezért izgulhatok!
Sziasztok!Meg van a babám.A szülésindítás nem fáj de utána a fájások sokkal jobban fájtak mint a másik kettőnél.Egyébként teljesen egészséges a kis fiam.3550 g és 53 cm és szopi bajnok!
Remélem a kérdező is jól van?Vagy babázol már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!