Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat szurt terhesseged...

Sokat szurt terhesseged elejen az alhasad es a koldokotok alatt is feszult a hasatok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen! Nyúlnak a szalagok :-) Egyszer kb. 9 hetesen, ezzel ügyeletre rohantam, mert már 24 órája szurkált a hasam, és alig bírtam kiegyenesedni. Szerencsére semmi gond nem volt, napi 3 Magne B6-ot javasoltak, és sok folyadékot.
2010. aug. 25. 21:00
 2/4 A kérdező kommentje:
most leszek 6 hetes nem minden nap szurkal meg 2-3 naponta mensis gorcseim vannak!szedek terhes vitamint es sokat iszom!koszi a komit
2010. aug. 25. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
szia, en is a 6.hetben vagyok es hasonlokat erzek, szurkal lenn es feszul a hasam, ami szerintem puffadas...sztem ez rendben van...egyebkent en is mindenen aggodom... :)
2010. aug. 26. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj ne is mondd, én is azon voltam már hogy ügyeletre megyek, de már itt az ideje a hasszurkának (15hetes :) és most potyára nem hiszem hogy be kéne mennem. Nagyon megnőtt a hasam és legalább tudom miért fáj. :) meg egy kis gyomorrontás is közrejátszhatott a hasfájásba :P ne aggódj ez normális!

15hkm

2010. aug. 26. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!