Táppénz kérdés?

Figyelt kérdés

Március közepe óta vagyok veszélyeztetett terhesként táppénzen. Eddig egy papírt kellett a munkáltatómnak elvinni, ami a táppénz megkezdését igazolja. Azóta a háziorvostól kaptam még egy papírt, azt mondta azzal fog hosszabbodni, ezen már ki lehet tölteni, hogy mettől meddig tart. A terhesgondozóban azt mondták, hogy havonta kell hosszabbítani.

Kérdésem:

-Akkor fogok táppénzt kapni, ha meglesz már az első időtartam pontosan?

-Hogyan fog érkezni a táppénz, ha a munkáltatóm nem kifizetőhely?

2013. ápr. 29. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Havonta van tappenz kifizetés. Az elso akko erkezik, amikor a munkáltatód leadta a papírokat es az OEP elbírálása, ez kb 30 nap. Eselyes, hogy májusban kapsz először pénzt.
2013. ápr. 29. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

És vszeg postán fogják küldeni?

2013. ápr. 29. 16:21
 3/3 Gabi86 ***** válasza:
igen a postás fogja kivinni a pénzt,hacsak nincs számlád,mert arra előbb kiutalják.én mondjuk kéthetente járok táppénzes papírér.nekem így is utaltak eddig.
2013. ápr. 29. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!