Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért néznek rám úgy sokszor,...

Miért néznek rám úgy sokszor, mint egy utolsó senkiházira?

Figyelt kérdés
Első babámat várom, már kezd is elég szépen gömbölyödni a hasam és sokszor a boltban, rendelőben, utcán olyan lenéző tekinteteket kapok, főleg idősebb nőktől, amit nem értek. 27 éves vagyok, bár sokszor maximum 18-20-nak néznek, de ez elég ok lenne arra, hogy így lenézzenek? Ha tegyük fel 20 évesen vállalna valaki gyereket azt már így kell "jutalmazni"?
2013. ápr. 28. 12:08
1 2 3 4
 31/31 Hannkah ***** válasza:

Sziasztok!

Azok mellett, amit leírtatok szerintem a karrierista, feminista szemléletmód is nagyban befolyásoló. Eredetileg az asszonyok dolga volt a férj, háztartás ellátása, sok gyerek megszülése és felnevelése (a férjjel együtt persze), nem pedig a családfenntartás, karrierépítés mint most. Szerintem az a baj, hogy sok nő úgy érzi, ha kismama lesz, azt fogják gondolni róla, hogy inkább terhes lett, csak hogy ne kelljen dolgoznia, pedig ez a világ legtermészetesebb dolga. De hát ugye az egyenjogúság....

2013. máj. 4. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!