Miért néznek rám úgy sokszor, mint egy utolsó senkiházira?
Oh, ezzel ne törődj, tudom, hogy bántó, de nevess rajtuk egyet!
Tegnap férjemmel jöttünk haza, útközben vénlányoktól különösen olyan lefitymáló, fintorgó nézéseket kaptam, hogy a végén már nálam is szakadt a cérna, és az egyiket jól helyre is tettem. Ne foglalkozz velük, ezek már csak ilyenek!
27 hkm
Nem hiszem, hogy túlreagálom (bár lehet, hogy igen) de már nem csak én vettem észre, hanem a barátnőm és a férjem is mondták, hogy milyen fancsali pofával bámult rám a boltban az eladó, vagy a kismama részlegen a vásárlók.
Meg tudod, van az a tipikus tetőtől talpig végigmérés, azt nem lehet nem észrevenni.
Igen, ez mindenkinél így van, nyugi!
Sokszor, ha olyan hangulatban vagyok, emiatt nincs is kedvem elindulni sehová, de persze az nem állapot, hogy ki sem mozdulunk.
Fel a fejjel, és nyugi!
Én ugyanezt érzem, 33 vagyok nekem most kezd látszani a pocak és 4.baba:)) Gondolhatjátok...a meglévő 3 is kicsi viszonylag. Ahogy tudnak ránk nézni, mint a 7 fejű borjúra kb. Pedig abszolut normálisan nézünk ki a gyerekeim is szépek tiszták én se vagyok elhanyagolt, nem megyek le melegítőben papucsban stb. És mégis.
De nem érdekel, nem fogunk a lakásban ülni hogy nehogy csúnyán nézzenek ránk.
Egyébként azt nem tudom hogy ilyenkor mikor valaki csúnyán néz terhes nőre (jó most nem is magamra értem mert ezt megértem valahol hogy nem általános 4 gyerek a mai világban) aki akár fiatal akár nem, mégis mi a fenére gondolhat közben? Mi oka lehet hogy visszatetszést kelt egy babát váró nő?? Gondolom nem cigiztek, isztok, néztek ki szociálisan totál rászorulónak....akkor?? Mégis miért? Jó lenne tudni mi van ilyenkor a másik ember fejében. Bár lehet inkább lelki nyugalmam érdekében mégse érdekel, tartsa meg a gonosz lelkületét magának:)
Ne aggódj emiatt! Kretén a világ!
Általában, ahogy a kedves előttem szóló mondta, vénlányok és olyan nők fognak rád így nézni, akiknek nincs vagy nem lehet gyerekük valami oknál fogva.
Az én saját kolléganőm is rivalizál velem emiatt, mert én ugye 30 vagyok, ő meg kb 36 és még barátja sincs. Már sokszor beszólt és meg sokszor nevettem rajta.
Vedd lazán.
Máskor a bankban tudott volna keresztülszúrni egy 50 év körüli nő. Láttam az arcán hogy irigy.
Egyébként meg, nem a férjed egyik sem, hogy beszámolóval kellene tartozni nekik. Szóval csak vedd lazán.
A boldogságot egyébkéntis mindenki irigyli az embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!