Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért néznek rám úgy sokszor,...

Miért néznek rám úgy sokszor, mint egy utolsó senkiházira?

Figyelt kérdés
Első babámat várom, már kezd is elég szépen gömbölyödni a hasam és sokszor a boltban, rendelőben, utcán olyan lenéző tekinteteket kapok, főleg idősebb nőktől, amit nem értek. 27 éves vagyok, bár sokszor maximum 18-20-nak néznek, de ez elég ok lenne arra, hogy így lenézzenek? Ha tegyük fel 20 évesen vállalna valaki gyereket azt már így kell "jutalmazni"?
2013. ápr. 28. 12:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
18%
Túlreagálod a hormonok miatt, vagy miben nyilvánul meg hogy lenézően néznek rád?
2013. ápr. 28. 12:10
 2/31 anonim ***** válasza:
53%

Oh, ezzel ne törődj, tudom, hogy bántó, de nevess rajtuk egyet!

Tegnap férjemmel jöttünk haza, útközben vénlányoktól különösen olyan lefitymáló, fintorgó nézéseket kaptam, hogy a végén már nálam is szakadt a cérna, és az egyiket jól helyre is tettem. Ne foglalkozz velük, ezek már csak ilyenek!

27 hkm

2013. ápr. 28. 12:11
 3/31 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell foglalkozni azokkal a tekintetekkel:) tapasztalat most vagyok 28(én se nézek ki annyinak) nem ELSŐ babás hát sokszor pislognak az emberek,h a kicsik szaladgálnak mellettem,pocim már hatalmas,sokan csak irigyek mert nem mernek vállalni "sokat" vagy egyet sem...
2013. ápr. 28. 12:12
 4/31 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy túlreagálom (bár lehet, hogy igen) de már nem csak én vettem észre, hanem a barátnőm és a férjem is mondták, hogy milyen fancsali pofával bámult rám a boltban az eladó, vagy a kismama részlegen a vásárlók.

Meg tudod, van az a tipikus tetőtől talpig végigmérés, azt nem lehet nem észrevenni.

2013. ápr. 28. 12:13
 5/31 anonim ***** válasza:
46%
2. voltam, azt kihagytam, hogy én is első terhességemmel vagyok várandós, én 32 vagyok, de ezeket a nézéseket én is megkapom, tehát ne a korodnak tudd be. A társadalom nagy része gyerekellenes sajnos, minden nap tapasztalom! Fintorognak, bántóan, kutatóan néznek stb....Tegnap ebben nekem is részem volt, szóval tudom, hogy valós probléma. Bkv-n helyátadás nuku és még sorolhatnám...
2013. ápr. 28. 12:14
 6/31 A kérdező kommentje:
Hát akkor úgy néz ki, a többi kismamát is így bámulják, de nekem ez fura volt, mert régen mikor megláttam egy kismamát, nekem mindig inkább mosolyogni támadt kedvem, olyan helyesek tudnak lenni.
2013. ápr. 28. 12:16
 7/31 anonim ***** válasza:
30%

Igen, ez mindenkinél így van, nyugi!

Sokszor, ha olyan hangulatban vagyok, emiatt nincs is kedvem elindulni sehová, de persze az nem állapot, hogy ki sem mozdulunk.

Fel a fejjel, és nyugi!

2013. ápr. 28. 12:22
 8/31 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen világban élünk sajnos. Ne foglalkoz velük, egyszerűen nézz át rajtuk és kész. Semmi közük hozzá hogy babát vársz. Örülj neki és vigyázz rá. Boldog baba várást.
2013. ápr. 28. 12:40
 9/31 anonim ***** válasza:
69%

Én ugyanezt érzem, 33 vagyok nekem most kezd látszani a pocak és 4.baba:)) Gondolhatjátok...a meglévő 3 is kicsi viszonylag. Ahogy tudnak ránk nézni, mint a 7 fejű borjúra kb. Pedig abszolut normálisan nézünk ki a gyerekeim is szépek tiszták én se vagyok elhanyagolt, nem megyek le melegítőben papucsban stb. És mégis.

De nem érdekel, nem fogunk a lakásban ülni hogy nehogy csúnyán nézzenek ránk.

Egyébként azt nem tudom hogy ilyenkor mikor valaki csúnyán néz terhes nőre (jó most nem is magamra értem mert ezt megértem valahol hogy nem általános 4 gyerek a mai világban) aki akár fiatal akár nem, mégis mi a fenére gondolhat közben? Mi oka lehet hogy visszatetszést kelt egy babát váró nő?? Gondolom nem cigiztek, isztok, néztek ki szociálisan totál rászorulónak....akkor?? Mégis miért? Jó lenne tudni mi van ilyenkor a másik ember fejében. Bár lehet inkább lelki nyugalmam érdekében mégse érdekel, tartsa meg a gonosz lelkületét magának:)

2013. ápr. 28. 12:51
 10/31 anonim ***** válasza:
30%

Ne aggódj emiatt! Kretén a világ!

Általában, ahogy a kedves előttem szóló mondta, vénlányok és olyan nők fognak rád így nézni, akiknek nincs vagy nem lehet gyerekük valami oknál fogva.

Az én saját kolléganőm is rivalizál velem emiatt, mert én ugye 30 vagyok, ő meg kb 36 és még barátja sincs. Már sokszor beszólt és meg sokszor nevettem rajta.

Vedd lazán.

Máskor a bankban tudott volna keresztülszúrni egy 50 év körüli nő. Láttam az arcán hogy irigy.

Egyébként meg, nem a férjed egyik sem, hogy beszámolóval kellene tartozni nekik. Szóval csak vedd lazán.

A boldogságot egyébkéntis mindenki irigyli az embertől.

2013. ápr. 28. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!