Miért néznek rám úgy sokszor, mint egy utolsó
senkiházira?
Figyelt kérdés
Első babámat várom, már kezd is elég szépen gömbölyödni a hasam és sokszor a boltban, rendelőben, utcán olyan lenéző tekinteteket kapok, főleg idősebb nőktől, amit nem értek. 27 éves vagyok, bár sokszor maximum 18-20-nak néznek, de ez elég ok lenne arra, hogy így lenézzenek? Ha tegyük fel 20 évesen vállalna valaki gyereket azt már így kell "jutalmazni"?
19: Mert kb az ilyen mentalitás miatt van tele ez az ország bunkókkal. Ez az a kategória, aki egy rosszul lett, földön fekvő emberre is lesajnálóan néz, majd továbbmegy.
2013. ápr. 29. 11:01
22/31 anonim válasza:
... meg gondolom, hogy csak a kismamáknak, kiszolgáltatott embereknek tartogatod a lesajnáló nézésedet, feltételezem egy kigyúrt kan c...nynak már nem, mivel az egy az egyben pofán csap ugye?
2013. ápr. 29. 11:04
23/31 anonim válasza:
Nem tudom, te milyen környéken élsz, ahol én élek, ott nincsenek kigyúrt kancigányok:)
2013. ápr. 29. 17:02
24/31 anonim válasza:
Sajnalom az itteni kommentelöket!S teged is!Baromira szarul eshet ez..en a 2.babamat varom, 36hetes vagyok,elsö fiamat25evesen,most pedig 28evesen fogok szülni. Nalunk miskolcon,sosem taliztam meg ilyennel! Itt mindenki leszolit,a boltos,a postan akinel a csekket fizeted stb.hogy mikor jön a baba? Itt mi csak a ciganyokat nezzük le,aki a 3.4.5. gyereket szüli a semmire!s sajnaljuk a kisgyermeket a felelötlen szülö miatt!
2013. máj. 3. 18:47
25/31 anonim válasza:
25. válasz a 23-nak ment.
2013. máj. 3. 18:50
26/31 anonim válasza:
Szerencsére én ezt nem tapasztaltam kismamaként és bizony döbbenten olvasom, hogy többen meg igen...sajnos gonoszodik a világ és egyre több az irigy ember, az idős azért mert neki már nem lehet, a fiatal meg azért mert sokan nem mernek babát vállalni, mert nem jön össze...
Szerintem egy kismama nagyon is kedves látvány én is mindig mosolygok ha látok valakit pocakosan. Remélem hamarosan végre már én is kismama leszek ismét. :)
2013. máj. 3. 19:06
27/31 anonim válasza:
Ilyen a világ sajna 20 évesen lettem terhes,amúgy sem néznek 17-18nál többnek még most sem 23 évesen azok a megvető pillantások,sőt be is szóltak 15 évesnek minek gyerek és egyebek, a játszótéren én vagyok a legfiatalabb,némelyik anyuka ha lehetne ölne a szemével,pedig semmi rosszat nem csináltam és sose bántottam őket csak fiatal vagyok,és ha nem lenne mellettem a gyerek senki sem mondaná meg,hogy szültem.Nem szabad idegenekkel foglalkozni sajnos ebben az országban rengeteg az irigy,befásult,rosszindulatú ember.
2013. máj. 3. 19:30
28/31 A kérdező kommentje:
Azért is emeltem ki a kérdést, ma a "b" betűs híres-nevezetes bababoltban az eladók is méregettek már, de olyan tekintettel...persze mikor kinyitottam a számat, rögtön észrevették, hogy nem 18 éves vagyok és egyből normálisabbak lettek. Mostmár sejtem, hogy ez lehet a baj, dehát mit tegyek, ha fiatalabbnak nézek ki? Én egyébként tényleg próbálok nem törődni velük, de nap végére már kicsit (nagyon) sok lesz és szinte menekülök haza...
2013. máj. 3. 20:14
29/31 anonim válasza:
Rám is lenézően bámultak a korom miatt: csak épp én 39 évesen voltam pocakos. Azt persze senki nem tudhatta, hogy sok-sok évi próbálkozás (nem részletezem.....) után csak ilyen idősen sikerült végre, így engem azt sem érdekelt volna, ha beszólnak, leköpnek, vagy bármi, olyan boldog voltam és vagyok azóta is, hogy egyszerűen nem veszek tudomást azokról, akik nem tudnak velem együtt örülni. Kisfiam már 2 és fél éves, de a mai napig elmosolyodok, ha egy kismamát látok - és azt sem érdekel, hogy teszem azt 10 centi lenövése van. Babát várni a legcsodásabb dolog az életben, legalábbis az én életemben. :)
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok Mindannyiotoknak!
2013. máj. 3. 20:46
30/31 anonim válasza:
Sajnos én is tapasztalom magam körül! 30éves vagyok 2.baba de közel sem nézek ki annyinak. ha a nagy is velem van akkor úgy néznek rám,h.mint egy 17éves kétgyerekes anyukára. Bunkók az emberek! Nincs toleranciszint..mikor felszállok valamilyen tömegközlekedési eszközre a nagy hasammal és a tömeg nyom össze-vissza akkor meg úgy néznek rám,h.na én aztán át nem adom a helyem..minek utazol?! ..Borzasztó. De én csak szánom az ilyen embereket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!