Ha nem véres formában távozik a nyákdugó akkor milyen a színe?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 19:16
1/6 anonim válasza:
Átlátszó sárgás zöld, mint a takony
2/6 anonim válasza:
Sárgás vagy átlátszó és olyan nyálkás zselés? Ez csak tipp. Ha bármi miatt parázol, menj be az ügyeletre és magasról tegyél rá, ha furán néznek. A lényeg, hogy te nyugodj meg!
3/6 A kérdező kommentje:
Jött egy nagyon kicsi sárgás fehéres nyúlós valami az előbb. Olyan 2 cm-es kb. Nyákdugó lehetett? A méhszájérték 1 hete 3111 volt. Mikor szülök szerintetek?
2013. ápr. 26. 19:29
4/6 anonim válasza:
lehet hogy az már a nyákdugó volt nekem is ilyen volt.
5/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt. De számíthatsz még darabokra, mert ennél nagyobb a teljes mérete.
6/6 anonim válasza:
Lehet, de mondjuk nekem 2 adagban jött, s mindd a kétszer annyi volt, mint egy egy tojás fehérje!!!
Most a másodiknál folyásom van, ami 1-2-3 centis nyúlós takony darabok, de a kenetben nem volt semmi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!