Ezek lehetnek a szülés a jelei? Vagy valami más?
Figyelt kérdés
Reggel mikor felkeltem, furán kemény volt a hasam, és ahogy tettem vettem észre vettem, valami sárgás, egyik oldalán barnás folyást észleltem kis mennyiségben. Ez lehet a nyákdugó egy része?
Amikor keményedek, arra az időre pedig görcsöl alhasam, ami a végbélbe sugároz.
Méhszájam 34. héttől 2100-as.
Ezek lehetnek a közelgő szülés jelei?
Még a délelőtt megyek ctg-re.
2013. ápr. 15. 07:40
1/4 anonim válasza:
Lehet a nyákdugó igen, sőt, valószínű, hogy az.Szerintem lehet a görcs a szülés előjele, de az is lehet, hogy csak jósló.Ha majd a derekad elkezd fájni , akkor szerintem erősen gyanakodhatsz..Könnyű szülést kívánok!!38hkm
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, viszont kívánok neked is könnyű szülést, és addig boldog baba várást.
38+3 hetes km
2013. ápr. 15. 08:44
3/4 anonim válasza:
Egyenlőre nem lehet tudni biztosan. Szerintem is a nyákdugó vagy egy része jött ki. Innentől akár még lehet pár nap a szülésig. Azt nem irtad most hol tartasz mikorra vagy kiirva. Figyelgesd magad mindenesetre és pihenj sokat. Én is könnyú gyors szülést kívánok.
4/4 A kérdező kommentje:
Április 26 ra vagyok kiírva, és most vagyok 38+3 . Köszönöm
2013. ápr. 15. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!